News

Accident grav în Ialomița. O persoană a murit și alte 4 au fost rănite, după ce o mașină s-a răsturnat

02.01.2021 | 07:40
Accident grav in Ialomita O persoana a murit si alte 4 au fost ranite dupa ce o masina sa rasturnat
ADVERTISEMENT

Prima zi a anului 2021 s-a încheiat cu un accident rutier grav în județul Ialomița. Un bărbat a murit și 4 persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în zona localității Rași.

Din primele informații ale autorităților, aflăm că o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Urziceni, conducea un autoturism pe DJ 201B, din direcția Ciochina către Lehliu Gară și într-o curbă la dreapta a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe un teren agricol.

ADVERTISEMENT

În urma acestui impact deosebit de grav, un bărbat în vârstă de 52 ani aflat în autovehicul a murit, șoferița și ceilalți trei pasageri fiind răniți.

Tragedie în Ialomița. O persoană a murit și alte 4 au fost rănite, într-un accident extrem de grav

Un grav accident rutier a avut loc în seara zilei de 1 ianuarie 2021, în zona localității Rași din județul Ialomița.

ADVERTISEMENT

O tânără de 22 de ani, care avea în mașină alte 4 persoane, s-a răsturnat cu automobilul pe un câmp de la marginea localității.

În urma impactului foarte violent, un bărbat de 52 de ani a murit pe loc. Ceilalți 4 pasageri ai automobilului, inclusiv șoferița de 22 de ani, au ajuns la spital cu multiple leziuni.

ADVERTISEMENT

Tânăra aflată la volan în momentul coliziunii a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În această cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT
Accident grav în Ialomița. O persoană a murit și alte 4 au fost rănite, după ce o mașină s-a răsturnat. Sursa foto: obiectiv.net

Accident grav în prima zi a anului și în județul Argeș

Tot vineri, în prima zi a anului, un accident grav s-a produs și în Argeș, în eveniment fiind implicate o mașină de poliție și o ambulanță. Ambele se aflau în misiune, vineri dimineață în județul Olt, în momentul producerii accidentului, transmite Centrul Infotrafic al Inspectoratului General.

Potrivit sursei citate, pe DN 64 Caracal-Găneasa, pe raza comunei Șopârlița, județul Olt, s-a produs o coliziune față-spate între un echipaj de poliție și o ambulanță, ambele autospeciale fiind în misiune.

În urma coliziunii, ambii polițiști din autospecială au suferit leziuni grave, iar asistentul medical din ambulanță a fost rănit ușor, toți fiind evaluați medical la fața locului.

ADVERTISEMENT