News

Accident grav în Ialomița. Șapte persoane rănite, după coliziunea dintre două autoturisme

18.07.2020 | 11:02
Accident grav in Ialomita Sapte persoane ranite dupa coliziunea dintre doua autoturisme
ADVERTISEMENT

Un accident grav a avut loc în județul Ialomița, în urma sa rezultând șapte persoane rănite, printre care și doi minori.

Evenimentul rutier a fost raportat sâmbătă dimineața, între satele Rași și Orezu din comuna Sălcioara.

ADVERTISEMENT

Două autoturisme au intrat în coliziune, iar la locul evenimentului a fost nevoie de intervenția mai multor echipaje de la ambulanță și pompieri.

Șapte persoane rănite, după un accident rutier grav petrecut în Ialomița

Continuă evenimentele rutiere grave pe șoselele din România. Șapte persoane au fost implicate într-un accident rutier, între satele Rași și Orezu din comuna Sălcioara, din județul Ialomița.

ADVERTISEMENT

Dintre acestea, o femeie de 60 de ani a fost dusă la spital, transmite, sâmbătă dimineața, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomița, conform Mediafax.

”Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs pe DJ 201B, între satele Rași și Orezu din comuna Sălcioara, cu implicarea a două autoturisme și a unui număr de șapte persoane.

ADVERTISEMENT

La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și patru echipaje ale SAJ Ialomița”, potrivit sursei citate.

O singură persoană a ajuns la spital

Din primele informații, cele șapte victime din autoturisme, dintre care cinci adulți si doi minori, au fost monitorizați și li s-a acordat primul ajutor de echipajele medicale sosite la locul intervenției.

ADVERTISEMENT

”O singură persoană, o femeie de 60 de ani, prezentând un traumatism cranio-cerebral minor, a fost preluată de un echipaj SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare”, conform ISU Ialomița.

Celelalte persoane au refuzat transportul la spital. Forțele de intervenție au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului.

ADVERTISEMENT