News

Accident grav în județul Arad! Trei victime încarcerate. Intervine elicopterul SMURD. Video și galerie FOTO

20.08.2019 | 15:43
Accidentul s-a petrecut pe DN7. Sursa foto - aradon.ro

Un accident grav a avut loc în județul Arad chiar pe Drumul Naţional 7. Nu mai puţin de patru persoane au fost rănite. Incidentul rutier s-a petrecut în apropiere de localitatea Pauliș, la ieșirea din comună pe drumul care duce către către Sâmbăteni. Două autoturisme s-au ciocnit, trei dintre persoane fiind prinse între fiarele contorsionate. Câțiva martori au sunat de urgență la numărul 112 și au anunțat accidentul.

Accident grav în județul Arad!

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje. Sirenele ambulanțelor au spart liniștea din zonă. Aici a ajuns și o echipă de descarcerare și poliția care a blocat pentru moment drumul în tentativa de a preleva cât mai multe probe. Oamenii legii au constatat gravitatea incidentului rutier și au solicitat de urgență și elicopterul SMURD. Cele trei victime au fost descarcerate, două dintre ele fiind preluate de echipajele medicale SMURD de terapie intensivă mobilă și Serviciul Județean de Ambulanță.

Medicii îi vor transporta pe aceştia la Unitatea de Primiri Urgenţe din Arad. A treia victimă, cea aflată în stare critică a fost predată elicopterului SMURD care o va transporta la Spitalul Județean din Timișoara. A existat şi o a patra victimă, un copil în vârstă de 13 ani. Acesta a rămas neîncarcerat și a fost și el transportat la UPU Arad de către un echipaj SMURD. Traficul rutier în zona accidentului a fost blocat total pentru câteva ore bune.

Intervine elicopterul SMURD

Toate victimele au fost conștiente. Urmează acum ca polițiștii prezenți la locul accidentului să stabilească, în urma cercetărilor efectuate, împrejurările în care a avut loc accidentul. „Am fost alertați prin numărul de urgență și ne-am prezentat în cel mai scurt timp posibil. Accidentul s-a produs frontal, între două autoturisme. Am luat măsura de a bloca întreg drumul pentru a putea permite echipajelor de intervenție să se desfășoare în liniște. 

Victimele au fost scoase din mașini și preluate în funție de gravitate atât de ambulanțe, cât și de elicopterul SMURD chemat și el la fața locului. Continuăm cercetările pentru a vedea cine anume se face vinovat de incidentul rutier”, a spus un reprezentant al Poliției