News

Accident grav în județul Cluj. Doi șoferi au murit după un impact frontal între vehiculele conduse

Un accident foarte grav a avut loc joi dimineață în județul Cluj. În urma acestuia, doi șoferi, de circa 40 și 20 de ani, au murit.
16.09.2021 | 10:08
Accident grav in judetul Cluj Doi soferi au murit dupa un impact frontal intre vehiculele conduse
ADVERTISEMENT

Debut de zi tragic în județul Cluj. Doi bărbați au murit pe loc în urma unui accident rutier extrem de grav. Mașinile conduse au intrat în coliziune frontală.

Din primele informații, evenimentul rutier a avut loc la ieșirea din Căpușu Mare spre Gilău. Cei doi șoferi implicați în accident au murit după ce au intrat în stop cardio-respirator.

ADVERTISEMENT

Doi oameni au murit în Cluj după un accident deosebit de grav. Coliziune frontală între autoturisme

Tragedia rutieră din Cluj a fost raportată în jurul orei 6.20, atunci când echipele de intervenție de la pompieri au fost solicitate să intervină.

Ajunși la fața locului, i-au găsit pe cei doi șoferi încarcerați în două autovehicule. Din nefericire, ambii bărbați, în vârstă de aproximativ 40 respectiv 20 de ani, erau în stop cardiorespirator, informează MonitorulCj.

ADVERTISEMENT

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj (ISU), la locul impactului se mai afla un ansamblu de autovehicule, respectiv autoturism și remorcă, care fusese acroșat în accident. Pasagerii acestui vehicul nu au avut nevoie de ajutor medical.

”Intervenție în urma unui accident grav în apropiere de Căpușu Mare. Două autospeciale și două echipaje SMURD au intervenit în această dimineață pentru a gestiona o situație de urgență generator accident rutier grav produs la ieșirea din localitatea Căpușu Mare spre localitatea Gilău.

ADVERTISEMENT

Pompierii a fost alertați în jurul orei 6.20, iar la fața locului au găsit un autoturism și o autoutilitară avariate, în care se aflau încarcerați șoferii celor două autovehicule. Ambii bărbați, în vârstă de aproximativ 40 respectiv 20 de ani, erau stop cardiorespirator.

Pompierii au acționat de urgență cu echipamentele hidraulice, pentru a asigura accesul la cele două victime și pentru a efectua extragerea acestora fără agravarea leziunilor suferite.

ADVERTISEMENT

Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare pentru ambele persoane, însă, din păcate, după mai bine de o oră de eforturi, s-a constatat că nu au putut readuce semnalele vii tale pentru aceștia.

La fața locului se mai afla un ansamblu de autovehicule, respectiv autoturism și remorcă, care fusese acroșat în accident, însă ocupanții nu au solicitat consult medical”, a transmis ISU Cluj.

IPJ Cluj, detalii despre acest accident

Cei de la Poliția Cluj au oferit detalii despre modul în care s-a produs tragedia rutieră de joi dimineață.

”Un conducător auto în vârstă de 21 de ani, din comuna Căpușu Mare, care se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care îl preceda, iar ulterior autoturismul acestuia a pătruns pe sensul opus de mers, unde a avut loc un impact cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Gilău.

În urma impactului, a rezultat decesul celor doi conducători auto”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj, conform Someșeanul.

ADVERTISEMENT