News

Accident grav în județul Constanța. O femeie a murit, alte nouă persoane au fost rănite

Două mașini s-au lovit frontal pe DN 3, între localitățile Băneasa și Ostrov din județul Constanța, accidentul soldându-se cu un mort și cu nouă răniți.
03.09.2022 | 21:39
Accident grav in judetul Constanta O femeie a murit alte noua persoane au fost ranite
Accidentul a avut loc între localitățile Băneasa și Ostrov din județul Constanța/ Foto: ISU Constanța
ADVERTISEMENT

Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat că accidentul de pe DN 3 a avut loc după ce o mașină s-a ciocnit frontal cu o alta care venea din fond opus.

Poliția a transmis că accidentul a fost provocat de faptul că unul dintre șoferi nu a adaptat viteza în condiții de ploaie.

ADVERTISEMENT

În cele două mașini se aflau zece persoane, printre care și trei copii. Una dintre victime, o femeie, a decedat în pofida manevrelor de resuscitare făcute de echipele de salvare.

Restul persoanelor aflate în mașini – șase adulți (cinci bărbați și o femeie) și trei minori – au fost transportați la spital.

ADVERTISEMENT

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje SMURD și de la ambulanța Constanța, fiind cerut și ajutorul elicopterul SMURD.

Potrivit ISU Constanţa, echipajul SMURD Cernavodă a dus la spital doi minori cu un adult (conştienţi), SMURD Medgidia – doi adulţi (conştienţi), iar elicopterul SMURD – un minor (conştient).

ADVERTISEMENT

Alte trei persoane adulte (conştiente) au fost transportate la spital cu trei ambulanţe SAJ.

Adulții aveau traumatisme multiple iar copiii aveau traumatisme cranio-cerebrale și toracice.

Timp de mai bine de o oră traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.