News

Accident grav în județul Ialomița. Un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața

12.07.2020 | 11:37
Accident grav in judetul Ialomita Un tanar de 24 de ani sia pierdut viata
ADVERTISEMENT

Un accident rutier grav a avut loc, duminică dimineață, pe drumul care leagă localitățile Roșiori și Chiroiu, din județul Ialomița. Un automobil Dacia Logan în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat, iar șoferul și-a pierdut viața.

Potrivit primelor informații obținute de către polițiști, tânărul de 24 de ani care se afla la volan nu avea permis  de conducere. Printre pasageri se afla și un copil.

ADVERTISEMENT

Din verificările efectuate a reieșit că în timp ce un tânăr de 24 ani din localitatea Roșiori, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule (…) ar fi părăsit partea carosabilă pe sensul său de mers și s-a răsturnat în afara șoselei”, a anunțat IPJ Ialomița, citat de Mediafax.

Tânărul care și-a pierdut viața nu avea permis

Cel mai afectat a fost șoferul care a rămas blocat în  mașină și a cărui viață nu a mai putut fi salvată. ”Șoferul autoturismului cu vârsta de 24 ani, a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii, eliberarea lui necesitând efectuarea unor manevre de descarcerare din caroseria avariată”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ialomița.

ADVERTISEMENT

Medicii sosiți la fața locului au oferit primul ajutor celorlalți pasageri, unul dintre ei fiind grav rănit.

Un bărbat cu vârsta de 49 ani aflat în stare gravă a fost preluat și transportat pe calea aerului la Spitalul Clinic de Urgență București, un bărbat cu vârsta de 45 ani care prezenta politraumatisme, unul cu vârsta de 22 ani cu traumatism minor facial, escoriații la membrul inferior drept și minorul cu vârsta de 3 ani care prezenta contuzie arcadă stângă, au fost preluați și transportați la Spitalul din Municipiul Urziceni”, se arată în comunicatul ISU.

ADVERTISEMENT

La operațiunea de salvare a participat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanța SMURD, trei echipaje ale SAJ Ialomița- substația Urziceni și un echipaj al elicopterului SMURD.