News

Accident grav în județul Iași. Două persoane au murit după un impact frontal violent

Două persoane au murit în urma unui accident grav care a avut loc în județul Iași.
08.07.2021 | 20:59
Accident grav in judetul Iasi Doua persoane au murit dupa un impact frontal violent
ADVERTISEMENT

Un accident grav s-a petrecut joi, pe drumul european E583, în localitatea Miclăușeni din Județul Iași, iar în urma acestuia doi oameni au decedat.

O autoutilitară s-a ciocnit de un autoturism. În urma impactului frontal, doi soți, de 65 și 67 de ani, din județul Bacău și-au pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Doi soți au murit în urma unui accident rutier grav în județul Iași

Conducătorul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost transportat la spital în municipiul Iași, având un traumatism toraco-abdominal. Din primele imagini, se observă că autoturismul a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal de autoutilitară, conform ziare.com.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a declarat că cele două victime au fost inițial descarcerate, în acel moment fiind inconștiente. A fost aplicat protocolul de resuscitare, dar din păcate au fost constatate cele două decese.

ADVERTISEMENT

Accident grav în Botoșani. Un tânăr a murit și alți doi au fost grav răniți. Mașina acestora, distrusă în totalitate

Un accident extrem de grav a avut loc miercuri dimineață în județul Botoșani. În urma acestuia, un tânăr a murit pe loc, iar alți doi au fost grav răniți, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență.

În eveniment a fost implicată o singură mașină, în care se aflau trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 27 ani. Conducătorul a pierdut controlul mașinii, autoturismul a părăsit drumul și, din păcate, a intrat cu mare viteză într-un copac situat pe marginea drumului.

ADVERTISEMENT

Impactul a fost atât de puternic, autovehiculul a fost proiectat înapoi pe șosea. Serviciul de urgență 112 a fost apelat și, la locul accidentului, a ajuns o autospecială pentru descarcerare, una cu apă și spumă și trei ambulanțe.

Echipa de intervenție a constatat că în mașină erau două persoane încarcerate, iar cea de-a treia fusese proiectată în afară mașinii în urma impactului puternic.

ADVERTISEMENT

Salvatorii i-au scos pe cei doi tineri din mașină, aceștia fiind pe scaunele din față, iar aceștia au fost ulterior preluați de echipajele Serviciului Județean de Ambulanță.

Pentru șofer nu s-a mai putut face nimic și a fost constatat decesul. Ceilalți doi tineri, dintre care unul fiind în stare gravă, au fost duși la spital.

ADVERTISEMENT