News

Accident grav în județul Mureș. Un bărbat căzut pe șosea a fost lovit mortal de două mașini

Tragedie în județul Mureș. Două mașini care circulau regulamentar au lovit un bărbat căzut pe șosea.
22.08.2021 | 18:45
Accident grav in judetul Mures Un barbat cazut pe sosea a fost lovit mortal de doua masini
Tragedie în Cluj! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc. Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan
ADVERTISEMENT

Scene dramatice pe un drum din județul Mureș. Un bărbat care era căzut pe șosea a fost lovit de două mașini. Din nefericire, bărbatul a decedat.

Tragedia s-a petrecut la data de 22 august, în jurul orei 00.05, pe DN 15 E578, în afara localității Brancovenești, la km. 119+630 m,

ADVERTISEMENT

În urma accidentului a rezultat decesul unei persoane. Anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat cu pietonul înainte de primul impact, confom Gândul.

Tragedie în județul Mureș. Două mașini au lovit involuntar un bărbat căzut pe șosea

În timp ce conducea un autoturism din direcția Toplița-Reghin, un bărbat, de 39 de ani, din comuna Rușii Munți, a accidentat un bărbat, care în calitate de pieton, se afla căzut pe partea carosabilă, conform primelor cercetări făcute de polițiști.

ADVERTISEMENT

Ulterior, victima a fost lovită de către un alt autoturism. Mașina era condusă de către un bărbat, de 42 de ani, din județul Alba, pe aceeași direcție de mers.

În urma celor două lovituri, bărbatul a decedat. Cadavrul acestuia a fost transportat la SML Târgu Mureș în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Reghin au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cercetările vor continua pentru stabilirea identității bărbatului, precum și a tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

ADVERTISEMENT

Accident grav pe Autostrada Soarelui A2, pe sensul spre București. Un bărbat a decedat după ce a încercat să traverseze

Săptămâna aceasta, un pieton a fost ucis pe A2. Acesta a încercat să traverseze autostrada și a fost lovit de un autoturism.

Accidentul a avut loc în zona km 33+ 500 de metri (loc. Fundulea, jud. Călărași). „Un autoturism a surprins și accidentat grav un pieton care a încercat să traverseze autostrada”, a transmis centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române.

ADVERTISEMENT