News

Accident grav în județul Mureș: Un om a murit și trei au fost răniți după ce o mașină a fost lovită de un tren

04.07.2019 | 09:20
Accident grav in judetul Mures Un om a murit si trei au fost raniti dupa ce o masina a fost lovita de un tren

Un accident grav s-a produs în județul Mureș după ce o mașină a fost lovită de un tren. În urma ciocnirii dintre cele două mijloace de transport o persoană a murit și trei au fost grav rănite. Accidentul s-a produs pe ruta feroviară Deda – Târgu Mureș, între trenul Regio 4541 și o mașină înmatriculată cu numere de Bacău.

Accident în Mureș între o mașină și un tren Regio

Inspectoratul de Poliție Județeană Mureș a transmis că motivul pentru care s-a produs acest accident mortal este neatenția șoferului. Acesta nu a oprit la treceree peste linia ferată și, având în vedere felul în care s-a produs nenorocirea, este clar că în zonă nu a existat o barieră. Mașina a fost lovită de tren astăzi în jurul orei 5 dimineața.

Ciocnirea dintre tren și mașină s-a produs pe Drumul Județean 153, în afara localității Reghin. Bărbatul de 44 de ani care conducea mașina înmatriculată în Bacău a oprit pe linia ferată, moment în care autovehiculul a fost acroșat de trenul Regio. În urma acestui accident au rezultat patru victime, toate din interiorul mașinii.

Primele imagini de la locul accidentului. Sursa foto: zi-de-zi.ro

Accidentul a avut loc în afara localității Reghin. O persoană a decedat

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla împrejurările producerii acestui accident mortal. La fața locului au ajuns cei de la Detașamentul Reghin cu două autospeciale și nouă subofițeri. Descarcerarea s-a dovedit complicată, dar toate persoanele din autiturism au fost scoase în viață dintre fiarele contorsionate. Una dintre ele nu a putu fi menținută în viață și a murit la spital.

„Astăzi (n.r. – joi), în jurul orei 5:00, pe DJ 153, la km. 0+400 m, în afara localităţii Reghin, s-a produs un accident rutier. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că un bărbat, de 44 de ani, din judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism, înmatriculat in judeţul Galaţi, nu ar fi oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, moment în care a fost acroşat de trenul Regio 4541, care circula pe relaţia Deda – Târgu Mureş. În urma accidentului au rezultat patru victime, toate din autoturism, care au suferit vătămări corporale, fiind transportate la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Din păcate, ulterior, una dintre victime a decedat”, transmite IPJ Mureș, conform româniatv.net.