News

Accident grav în județul Olt. O mașină a intrat violent într-un camion. Un bărbat a decedat

18.08.2020 | 13:56
Accident grav in judetul Olt O masina a intrat violent intrun camion Un barbat a decedat
ADVERTISEMENT

Un accident grav s-a petrecut în județul Olt. O mașină s-a izbit de un camion.

În urma impactului violent, un bărbat a decedat. Tragedia s-a produs în noaptea de luni spre marţi pe Drumul Naţional 65, la ieşirea din localitatea Jitaru.

Autoturismul pe care îl conducea bărbatul a intrat pe contrasens şi s-a lovit de un camion, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt. Potrivit raportului inițial pare să fie o eroare umană, bărbatul nu se afla sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT

Accident în județul Olt. Bărbatul din mașină a decedat

În urma coliziunii puternice, omul din mașină nu a avut nicio sanșă să supraviețuiască și a murit imediat.

“Poliţiştii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat de îndată la faţa locului şi în urma cercetărilor au stabilit faptul că un bărbat de 45 de ani, din oraşul Scorniceşti, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Naţional 65, la ieşirea din localitatea Jitaru, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune frontală cu un autocamion condus regulamentar de un bărbat de 39 de ani, din judeţul Dolj”, au informat cei de la IPJ Olt.

ADVERTISEMENT

Un alt accident grav s-a produs luni în Suceava, când un un tânăr de 19 ani a murit după ce autoturismul în care se afla a ajuns într-un șanț. În mașină se aflau în total patru persoane. Din păcate baiatul a fost prins sub mașină și nu a mai putut fi salvat la timp. Ceilalți trei pasageri au fost răniți grav și au fost duși de urgență la spital.

O altă dramă s-a petrecut în județul Ialomița, unde Marius Cernescu, un consilier local în vârstă de 36 de ani și fiica sa au încetat din viață după ce mașina în care se aflau s-a izbit puternic de un alt autoturism. Suceveanul se deplasa regulamentar, indică raportul inițial făcut de oamenii legii.

ADVERTISEMENT
Tags: