News

Accident grav în județul Sibiu, între o motocicletă și un tractor. Cine sunt cele două victime

29.08.2019 | 08:28
Accident grav in judetul Sibiu intre o motocicleta si un tractor Cine sunt cele doua victime
Accident grav în Sibiu. Sursa foto: știrileprotv.ro

Un accident grav s-a produs în localitatea Veștem din județul Sibiu. Doi tineri în vârstă de 20, respectiv 17 ani, au intrat cu motocicleta sub un tractor. Din descoperirile făcute de polițiști, persoana care conducea tractorul se afla în stare avansată de ebrietate. Cei doi tineri s-au ales cu răni grave și au fost transportați de urgență la spital.

Accident în Veștem, Sibiu, între o motoretă și un tractor

Accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în localitatea sibiană Veștem. Doi tineri care se aflau pe o motocicletă, în vârstă de 20, respectiv 17 ani, au intrat sub roțile unui tractor condus de o persoană cu alcool la bord. Este vorba, mai exact, despre un băiat de 20 de ani și o tânără de 17 ani, cel mai probabil iubita acestuia.

Adolescenta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean din Sibiu de către echipajul SMURD care a ajuns la fața locului. Tânăra este inconștientă și a suferit politraumtisme, notează sibiu100.ro. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a afla împrejurările în care s-a produs accidentul. Șoferul care a condus tractorul riscă o amendă usturătoare sau inclusiv pușcăria, asta dacă mai are antecedente penale.

accident Sibiu
Accidentul a avut loc aseară. La fața locului au ajuns echipaje SMURD. (aceasta este o imagine reprezentativă cu mașinile SMURD – nu sunt de la fața locului). Sursa foto: oradesibiu.ro

Ce spune un martor despre accident

„O bubuitură şi am ieşit repede din casă, am auzit căţeaua lătrând. Şi când am văzut: băiatul întins aici jos şi o fată întinsă dincolo de tractor. O recunoscut ca o băut 2 pahare de rachiu, aşa le-a spus poliţiştilor”, a declarat un martor din Veștem, scrie știrileprotv.ro.