News
notix pixel id

Accident grav în județul Suceava. O persoană și-a pierdut viața, alte trei sunt rănite

Un grav accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, între localitățile Pătrăuți și Dărmănești din județul Suceava.
10.10.2021 | 18:23
Accident grav în județul Suceava. O persoană și-a pierdut viața, alte trei sunt rănite
Accident grav între localitățile Pătrăuți și Dărmănești din Suceava/ Foto: Facebook - ISU Suceava
ADVERTISEMENT

O persoană a murit și alte trei au fost rănite în urma ciocnirii a două automobile pe DN2, în județul Suceava, aproape de localitatea Dărmănești.

Deocamdată, nu se știu cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul în care o mașină a fost complet distrusă, iar cealaltă avariată.

În cazul uneia dintre victime, nu s-a reușit resuscitarea, iar celalte trei persoane rănite au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Suceava.

ADVERTISEMENT

La fața locului au fost identificate patru victime, una dintre acestea fiind în stare de inconștiență…

În ciuda eforturilor depuse de pompierii paramedici și de cadrele medicale aflate la fața locului, un bărbat și-a pierdut viața, iar alte trei persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului județean Suceava, cu diferite traumatisme”, a informat ISU Suceava.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cele două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava, la intervenție au participat și pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri