News

Accident grav în localitatea vâlceană Bujoreni. Cinci persoane au fost rănite, două grav!

26.09.2019 | 17:44
Accident grav in localitatea valceana Bujoreni Cinci persoane au fost ranite doua grav

Un accident grav s-a produs în Bujoreni, județul Vâlcea, între trei mașini care circulau pe DN7. În urma acestui eveniment rutier, nu mai puțin de cinci oameni au fost răniți, unul dintre el fiind în stare foarte gravă. De asemenea, traficul pe DN7 a fost întrerupt pentru mai multe ore.

Accident grav pe DN7, în dreptul localității vâlcene Bujoreni

Una dintre victimele din accident se află în stare foarte gravă, fiind găsită în stare de inconștiență de către cadrele medicale. De asemenea, o altă persoană a suferit un traumatism cranio cebral și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe:

„O tânără prezintă un traumatism cranio-cerebral (TCC) și dureri la membrul inferior stang, a fost evaluată de SMURD și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe. Serviciul Județean de Ambulanță a evaluat trei victime cu răni ușoare: mamă, copil de circa 4 ani și bunic. Victimele au fost, de asemenea, transportate la UPU. Se intervine la o persoană care este in stare gravă”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Ion Cătălin Popescu, potrivit paginii de facebook Info Trafic 24.

Accident grav pe DN7, în localitatea vâlceană Bujoreni
Accident grav pe DN7, în localitatea vâlceană Bujoreni *foto: facebook info trafic 24

Martorii scriu pe pagina de facebook că totul ar fi avut loc pe fondul condițiilor meteo nefavorabile și din cauza unei depășiri pripite.

Știre în curs de actualizare

Tags: