News

Accident grav în Mureș. Doi oameni au murit și alți trei sunt grav răniți, după ce s-au tamponat două dube de transport

Un grav accident rutier a avut loc în Mureș. Două persoane și-au pierdut viața, iar alte trei sunt grav rănite. Au fost implicate două dube de transport.
08.09.2021 | 09:10
Accident grav in Mures Doi oameni au murit si alti trei sunt grav raniti dupa ce sau tamponat doua dube de transport
Accident grav în Mureș. Doi oameni au murit și alți trei sunt grav răniți, după ce s-au tamponat două dube de transport Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs în dimineața zilei de miercuri, pe DN 13 E60, în localitatea Văleni. Reprezentații ISU Mureș au transmis că doi oameni au rămas încarcerați.

Pentru extragerea acestora dintre fiarele contorsionate au intervenit Detaşamentele Târgu Mureş şi Sighişoara.

ADVERTISEMENT

Accident grav în Mureș. Doi oameni au murit și alți trei sunt grav răniți, după ce s-au tamponat două dube de transport

„S-a reuşit descarcerarea ambelor victime încarcerate. În total sunt cinci victime, dintre care două cod negru (de sex masculin), două cod roşu (un minor şi una de sex feminin) şi un cod galben (de sex masculin),” a transmis ISU Mureş.

„Ambulanţele care transportă victimele au început deplasarea către UPU SMURD Târgu Mureş. În una din autoutilitare este şi un câine,” a adăugat.

ADVERTISEMENT

În zonă, traficul a fost blocat. Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat că circulația a fost întreruptă. Se estima că s-ar relua în aproximațiv o oră.

„Din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoutilitare, circulația este întreruptă pe DN 13 Târgu Mureș – Sighișoara, la kilometrul 152, în afara localității Vălenii, județul Mureș. În urma accidentului, două persoane au decedat, iar alte trei au fost rănite. Se estimează reluarea traficului în 60 de minute”, a anunțat Infotrafic.

ADVERTISEMENT

Accident cu cinci victime pe DN 14

Un alt accident a avut loc miercuri dimineața, pe raza localității Daneş. Detaşamentul Sighişoara a intervenit la un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În interiorul celor două mașini se aflau cinci persoane. Toate au suferit răni ușoare, trei fiind transportate la spital. Alte două au refuzat acest lucru.

ADVERTISEMENT

Trei accidente pe DN2, la 7 septembrie

Marți, 7 septembrie, trei accidente rutiere au avut loc pe DN2, transmite Infotrafic. Două dintre ele s-au soldat cu pierderi de vieți.

Primul a avut loc în cursul dimineții, pe Centura municipiului Buzău. Un autoturism a lovit un pieton, iar acesta din urmă a decedat.

Ulterior, în localitatea Mărăcineni, județul Buzău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, dar traficul s-a desfășurat cu dificultate.

Al treilea accident s-a produs în localitatea Cleja, județul Bacău. Un pieton a fost lovit mortal de un autoturism.

ADVERTISEMENT