News

Accident grav în Olt. Toți pasagerii unui microbuz au fost duși de urgență la spital

Un accident grav a avut loc în județul Olt. Șoferul unui microbuz a pierdut controlul direcției și s-a izbit de un cap de pod. Toți pasagerii au foost transportați la spital în urma rănilor și șocului.
18.11.2021 | 15:34
Accident grav in Olt Toti pasagerii unui microbuz au fost dusi de urgenta la spital
ADVERTISEMENT

Un microbuz care transporta persoane a fost implicat, joi, într-un accident de circulație, produs în localitatea Gostavățu din județul Olt.

Toți pasagerii microbuzului și șoferul au fost duși de urgență la spital

Toate cele nouă persoane din microbuz împreună cu șoferul au ajuns de urgență la spital, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

ADVERTISEMENT

Microbuzul, ce se deplasa pe DJ 642, pe raza comunei Gostavățu, a ieșit de pe partea carosabilă.

Toți cei aflați în autovehicul au avut nevoie de îngrijiri medico-sanitare.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Caracal, în eveniment fiind implicat un microbuz transport persoane, în care se aflau șoferul şi nouă pasageri, care a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod”, a precizat IPJ Olt.

„În urma coliziunii, toate cele 10 persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul municipal Caracal”, a informat IPJ Olt.

ADVERTISEMENT

A intrat într-un cap de pod

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, Alin Băsășteanu, precizează că oamenii care au fost implicați în accident erau conștienți și cooperanți.

De asemenea, polițistul a precizat că starea hemodinamică a victimelor era stabilă în momentul în care au fost preluați de și transportați la spital de echipajele de la SMURD și Ambulanța Olt.

ADVERTISEMENT

Șapte femei și trei bărbați, având vârste situate în intervalul de 30-59 de ani, au fost victimele accidentului de circulație.

În urma verificărilor s-a constatat că șoferul microbuzului nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

ADVERTISEMENT