News

Accident grav în Paris! Un autobuz a intrat într-o clădire! Un mort, mulți răniți

Un grav accident de circulație a avut loc în Paris, capitala Franței, eveniment tragic provocat de un autobuz. În accident a murit un om și sunt multe victime.
26.06.2022 | 19:27
Accident grav in Paris Un autobuz a intrat intro cladire Un mort multi raniti
Accident grav în Paris după ce un autobuz a intrat într-o clădire / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Parisul, capitala Franței, a fost astăzi, 26 iunie 2022, îndoliat de un cumplit accident de circulație. Un autobuz s-a izbit violent de o clădire din apropierea tribunalului din Paris, un bărbat a murit, iar mulți pasageri sunt răniți.

Accident grav în Paris după ce un autobuz a lovit o clădire

În jurul orelor dimineții, Parisul, capitala Franței, a fost scena unui moment cumplit: un autobuz, plin cu oameni, a fost scăpat de sub control și a izbit, în plin, o clădire din arondismentul 17 al orașului, în apropiere de tribunal.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor publicate de presa franceză, teribilul accident a avut loc în momentul în care șoferul nu a mai putut controla mașina și s-a izbit de o clădire din zona Porte de Clichy.

Șoferul, susțin autoritățile, a murit, iar în accidentul provocat de el, fără intenție, au fost răniți ușor cel puțin 19 persoane, printre care și un copil. Toți pasagerii făceau parte dintr-o comunitate religioasă, ei mergând, probabil, la un eveniment religios.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a soldat cu un deces și 19 răniți

Conform informațiilor făcute publice de poliția din Paris, accidentul de autobuz a fost deosebit de grav. În urma tragicului eveniment, șoferul autobuzului privat care transporta credincioșii la un eveniment religios a încetat din viață.

“Șoferul, probabil victima unei boli, a murit din păcate. Deplângem 19 răni ușoare, inclusiv un copil”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al pompierilor din Paris.

ADVERTISEMENT

În total, a mai detaliat purtătorul de cuvânt al detașamentului de pompieri din Paris, citat de Varmatin.com , în jur de patruzeci de salvatori au fost mobilizați pentru salvarea victimelor.

Autocarul a doborât un copac și un stâlp de iluminat public înainte de a se lovi de o clădire, un hotel al lanțului BnB, nu departe de tribunalul din Paris. Pasagerii din autocar erau membri ai unei comunități religioase, a confirmat și purtătorul de cuvânt al pompierilor din Paris fără să precizeze însă cultul din care făceau parte.

ADVERTISEMENT

Din fericire, în ciuda faptului că izbitura a fost puternică, iar fațada hotelului de care s-a lovit autobuzul este afectată serios, nu au existat victime în clădirea respectivă.

ADVERTISEMENT