News

Accident grav în Prahova! Coliziune între un tir, o dubă și un microbuz

Accident grav în județul Prahova soldat cu mai multe victime transportate de urgență la spital
25.09.2021 | 16:46
Accident grav în Prahova! Coliziune între un tir, o dubă și un microbuz
Accidentul a avut loc în comuna Loloiasca. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Vorbim despre un incident rutier petrecut pe DN 1B, la Loloiasca, în județul Prahova. Din nefericire, nu mai puțin de nouă adulți și un copil au fost implicați în accident.

Între timp, cinci persoane au şi fost transportate la spital de echipajele SMURD ȘI SAJ. Ele au fost preluate imediat după ce salvatorii au ajuns la locul accidentului.

Accident grav în judeţul Prahova!

Două autoutilitare au intrat în coliziune cu un autotren care transporta lemne. De altfel, reprezentanții Infotrafic au explicat că incidetul rutier s-a petrecut la ora 13.40.

ADVERTISEMENT

În cele trei autovehicule se aflau zece persoane, între care un copil. Opt dintre cei implicaţi au fost evaluaţi medical de salvatorii care au intervenit.

Cele cinci persoane care au fost preluate de ambulanţele SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova pentru a fi transportate la spital au ajuns deja la unitățile medicale.

ADVERTISEMENT

De remarcat că la fața locului a fost mobilizată și o autospecială de stingere. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Mai mulți participanți la trafic  au anunțat accidentul. Aceștia au încercat să acorde primul ajutor până la sosirea echipajelor de intervenție.

ADVERTISEMENT

Traficul rutier în zona accidentului a fost deviat și autoritățile spun că va mai dura o perioadă până la restabilirea traseului normal.

Și cei care locuiesc în zonă s-au asigurat că autoritățile cunosc întreaga situație. De altfel, oamenii au venit imediat după ce au auzit un zgomot înfiorător.

ADVERTISEMENT

Imaginea pe care au avut-o în față a fost una parcă decupată din filmele de groază. Mai multe persoane țipau și toți erau speriați.

În cele din urmă echipajele de intervenție au ajuns la fața locului și au preluat întreaga operațiune.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri