News

Accident grav în Prahova. Doi tineri și-au pierdut viața după ce s-au izbit cu mașina într-un camion

14.11.2020 | 14:28
Accident grav in Prahova Doi tineri siau pierdut viata dupa ce sau izbit cu masina intrun camion
Tinerii care și-au pierdut viața în accidentul de la Mănești/ Foto: Adevărul
ADVERTISEMENT

Un cuplu de tineri de 21, respectiv 18 ani au murit după ce mașina în care se aflau a intrat într-un camion. Accidentul a avut loc pe vineri seara, pe DNA1 A, în satul Zalhanaua, comuna Mănești din județul Prahova, informează Adevărul.

Potrivit cercetărilor preliminare, mașina în care se aflau cei doi tineri a intrat cu viteză foarte mare într-un camion, care venea din sens opus.

ADVERTISEMENT

Impactul dintre cele două autovehicule a fost atât de violent, încât mașina în care se aflau tinerii s-a rupt în două.

Tinerii au fost găsiți aruncați în afara mașinii

Accidentul s-a petrecut vineri în jurul orelor 16.00, pe DN1 A, în dreptul satului Zalhanaua din comuna prahoveană Măneşti. Maşina în care se aflau cei doi tineri a intrat frontal, cu viteză foarte mare, într-un camion. Impactul a fost extrem de violent, iar autoturismul s-a rupt în două.

ADVERTISEMENT

Fata de 18 ani, Patricia, a murit pe loc, iar iubitul ei Marian i-a supraviețuit doar câteva ore, el murind la spital.

Din verificări, un tânăr de 21 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN1A din direcţia Dâmboviţa către Ploieşti, a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 60 de ani care circula din direcţia Ploieşti către Dâmboviţa”, a anunţat Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Din cauza vitezei din momentul ciocnirii partea din spate a mașinii în care se aflau tinerii a fost aruncată pe câmp la o distanță de câteva zeci de metri. Martorii care au ajuns la locul accidentului i-au găsit pe cei doi proiecțați în afara mașinii.

Fata a murit pe loc, cauza cea mai probabilă a decesului fiind o rană pe care a suferit-o la cap. Băiatul încă mai respira când a fost găsit, dar era inconștient. A fost preluat în stare critică de un chipaj SMURD și dus la spital, însă medicii nu au reușit să-i salveze viața.

ADVERTISEMENT