News

Accident grav în Satu Mare! A fost activat planul roșu după ciocnirea unui microbuz cu un autoturism

04.08.2020 | 17:54
Accident grav in Satu Mare A fost activat planul rosu dupa ciocnirea unui microbuz cu un autoturism
ADVERTISEMENT

Accident grav în Satu Mare acolo unde nu mai puțin de 7 oameni au ajuns de urgență la spital. Incidentul rutier s-a petrecut între un autoturism şi un microbuz.

Conform primelor informații, impactul a fost produs de un şofer din Piatra Neamţ. Acesta ar fi efectuat o depăşire neregulamentară.

ADVERTISEMENT

Pompierii nu au ezitat o clipă și au activat planul roșu de intervenţie. De remarcat că cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest.

Incident rutier deosebit de grav în Satu Mare!

Rezultatele au ieșit negative, dar, cu toate acestea, șoferul din Piatra Neamț va primi o sancţiune contravenţională şi măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 60 de zile.

ADVERTISEMENT

Ceilalți participanți la trafic au anunțat imediat accidentul. La fața locului s-au deplasat echipajele Detașamentului Carei cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor, un autoturism cu un ofițer.

Din fericire, victimele au reuşit să se autoevacueze până la sosirea pompierilor, o singură persoană fiind rănită mai serios. Planul roșu a fost în cele din urmă dezactivat.

ADVERTISEMENT

“Se intervine pentru acordarea îngrijirilor medicale în cazul unui accident rutier petrecut în satul Dindeştiu Mic între un autoturism şi un microbuz.

La faţa locului se deplasează echipajele Detaşamentului Carei cu o autospeciala de descarcerare, o ambulanţă SMURD cu echipaj de prim ajutor, un autoturism cu un ofiţer. Se activează Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis ISU Satu Mare.

ADVERTISEMENT

“În urma accidentului au rezultat 7 victime. Se activează Planul Roşu de Intervenţie. Victimele sunt conştiente, cooperante. Până la sosirea pompierilor toate victimele au reuşit să se autoevacueze”, a informat ISU Satu Mare

 

 

ADVERTISEMENT