News

Accident grav în Sibiu! O mașină s-a răsturnat într-o intersecție după coliziune

07.06.2020 | 22:41
Accident grav in Sibiu O masina sa rasturnat intro intersectie dupa coliziune
ADVERTISEMENT

Patru persoane au fost rănite, duminică seara, după ce două autoturisme au intrat în coliziune într-o intersecție din municipiul Sibiu. 

Accident grav în Sibiu! O mașină s-a răsturnat într-o intersecție după coliziune

Potrivit informațiilor comunicate de Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, citate de Agerpres, accidentul s-a produs la intersecția străzii Gheorghe Șoima cu Bulevardul Victoriei.

ADVERTISEMENT

Cea mai probabilă cauză a incidentului a fost neacordarea de prioritate.

“Şoferul care circula pe strada Şoima (20 de ani, Haşag) a pătruns pe bulevardul Victoriei fără a se asigura şi fără a acorda prioritate.

În auto cu acesta mai era un tânăr de 19 ani”, precizează IPJ Sibiu.

Două ambuanțe SMURD au ajuns la fața locului!

Conform datelor Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, în celălalt autoturism se aflau tot două persoane, șoferul de 30 de ani și o femeie de 63 de ani.

ADVERTISEMENT

Sursa citată a informat că la faţa locului au venit rapid două autospeciale SMURD şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Accident grav în Italia!

Din păcate, în ultimele zile au avut loc grave accidente în care au fost implicați români și din afara țării. Opt români au fost implicați într-un accident rutier la Arezzo, iar patru dintre ei au murit, iar trei au fost transportați de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

„Potrivit informațiilor obținute de la autoritățile locale, în acest accident au fost implicați opt cetățeni români, dintre care patru au decedat, trei au fost răniți, fiind transportați la unități medicale din zonă pentru a beneficia de asistență medicală de specialitate, iar un alt cetățean român este în afara oricărui pericol”, se arată într-un comunicat MAI.

Tags: