News

Accident grav în Suceava. Doi morți și doi răniți, după ce un microbuz s-a răsturnat

13.01.2021 | 10:46
Accident grav în Suceava. Doi morți și doi răniți, după ce un microbuz s-a răsturnat
Un microbuz s-a răsturnat în Suceava. Foto: Ziar de Suceava
ADVERTISEMENT

Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat în pasul Mestecăniș, două persoane murind după ce au fost aruncate prin geam.

Microbuzul tracta o autoplatformă și s-a răsturnat în Pasul Mestecăniș, fiind nevoie de intervenția pompierilor de la ISU Suceava pentru a descarcera victimele.

ADVERTISEMENT

În microbuz se aflau 8 persoane, din păcate două au decedat până la sosirea ambulanței, iar alte două persoane au necesitat îngrijiri medicale.

Accident cu doi morți în Suceava

„În această dimineaţă a avut loc un accident de circulaţie în Pasul Mestecăniş, pe sensul de urcare spre Municipiul Câmpulung Moldovenesc.

ADVERTISEMENT

Şoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe o parte În microbuz se aflau opt pasageri, iar doi dintre aceştia au fost prinşi practic sub microbuz.

Din păcate, după ce au fost descarceraţi, medicii nu au putut să îi mai resusciteze, iar alte două persoane a fost rănită, una dintre ele destul de grav şi transportată la spitalul din Câmpulung Moldovenesc.

În clipa de faţă, traficul se desfăşoară în condiţii normale deoarece microbuzul s-a răsturnat în afara părţii carsosabile, într-un refugiu de pe Pasul Mestecăniş, iar lucrătorii de la Poliţie încearcă să determine care au fost motivele pentru care microbuzul s-a răsturnat.

ADVERTISEMENT

Drumul pare a fi curăţat, însă temperaturile sunt destul de scăzute. Sunt temperaturi negative în zonă. Nu ştim exact dacă apăruse fenomenul de polei, cert este că în zonă dei obicei sunt probleme din cauza polieiului sau a gheţii, deoarece poliţiştii le recomandă mereu şoferilor ca pe acel tronson de drum să circule cu maximă prudenţă, pentru a evita astfel de derapări”, a transmis Paul Ciurari pentru Antena 3.

Microbuzul s-a răsturnat în jurul orei 8:45 dimineața. Pe lângă cele două persoane decedate, alte două persoane, conștiente, primesc îngrijiri medicale. Se pare că una dintre persoane va fi transferată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri