News

Accident grav în Suceava. Un tânăr de 19 ani a murit, alte trei persoane sunt rănite

18.08.2020 | 09:57
Accident grav in Suceava Un tanar de 19 ani a murit alte trei persoane sunt ranite
ADVERTISEMENT

Un accident grav s-a produs aseară în Suceava. Un tanar de 19 ani a murit după ce autoturismul scăpat de sub control a ajuns într-un șanț.

În mașină se aflau patru persoane. Din păcate baiatul care și-a pierdut viața a fost prins sub mașină. Ceilalți trei pasageri sunt răniți grav și au fost duși de urgență la spital

ADVERTISEMENT

Echipajele au venit imediat să acorde ajutor, dar din nefericire manevrele de resuscitare făcute de echipajele medicale s-au dovedit tardive și nu au dat rezultat.

Un tânăr din Suceava a murit în accident

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava incidentul s-a produs între localitățile Horodnic și Galanești. Autovehiculul a ieșit de pe drum și a intrat într-un șanț, impactul fiind violent. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

ADVERTISEMENT

Dintre cele patru persoane implicate în accident, una a rămas încarcerată în mașina, iar o alta a fost prinsă sub autoturism. S-a încercat salvarea băiatului prins sub mașina dar totul a fost în zadar.

“Persoana care a fost prinsa sub masina este inconstienta si i se aplica manevre de resuscitare”, a transmis ISU Suceava.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a fost declarat mort tânărul de doar 19 ani. Celelalte persoane din accident au traumatisme grave dar sunt conștiente. Au vârste cuprinse între 19 și 23 de ani.

În urmă cu doar câteva zile, în Argeș, o fată tot de 19 ani a produs un accident care s-a soldat cu moartea a doi soți. Un bărbat de 62 de ani a murit pe loc, în timp ce soția sa, în vârstă de 58 de ani, a ajuns în stare gravă la spital. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, femeia a murit astăzi.

ADVERTISEMENT

Astfel, tânăra de 19 ani care a provocat accidentul a fost audiată de polițiști și procurori și este în acest moment reținută.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: