News

Accident grav în Teleorman. Două persoane au murit după ce camionul în care se aflau s-a izbit de un pom. Video

21.09.2020 | 21:11
Accident grav in Teleorman Doua persoane au murit dupa ce camionul in care se aflau sa izbit de un pom Video
ADVERTISEMENT

Două persoane au murit pe loc după ce un camion încărcat cu lemne, în care se aflau cei doi, a lovit un copac, în Teleorman.

Camionul a ieșit de pe șosea și a lovit puternic un copac de pe marginea drumului, astfel că medicii nu au putut decât să constate decesul celor două persoane.

ADVERTISEMENT

Conform observatornews.ro, accidentul mortal a avut loc pe DN 51A (Furuculești – Alexandria), însă pentru cele două victime nu s-a mai putut face nimic.

Doi oameni au murit după ce camionul în care se aflau a lovit un copac

Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Alexandria cu o mașină de stingere și o descarcerare, în timp ce SAJ Teleorman a trimis două echipaje medicale.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, medicii au constatat că un camion se izbise puternic de un copac, cele două persoane aflate în camoion murind în urma rănilor incompatibile cu viața.

Accident mortal intre Alexandria și Furculești! Accidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 18, pe drumul care leagă Alexandria de Turnu Măgurele.Două persoane au murit și o autoutilitară s-a făcut praf, după ce șoferul a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent de un copac.Autoutitara era încărcată cu lemne.Soferul și pasagerul din dreapta au murit pe loc.

Geplaatst door Total Impact op Maandag 21 september 2020

Cadavrele au fost scoase cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, după care pompierii au îndepărtat materialele de pe carosabil. Polițiștii au preluat cazul pentru cercetări, pentru a afla în ce circumstanțe s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

Traficul a fost blocat timp de 30 de minute, însă a fost reluat după intervenția pompierilor. În imagini se poate observa cât de violent a fost impactul, lemnele din camion fiind împrăștiate lângă drum.

Tags: