News

Accident grav în Timiş: trei morți și patru răniți, după ce un TIR şi patru maşini s-au ciocnit

Accident grav în Timiş: trei oameni au murit și patru au fost răniți, după ce un TIR şi patru maşini s-au ciocnit
03.08.2021 | 14:21
Accident grav in Timis trei morti si patru raniti dupa ce un TIR si patru masini sau ciocnit
Accident grav în Timiş: trei morți și patru răniți, după ce un TIR şi patru maşini s-au ciocnit Sursa foto: Tion.ro
ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc în apropierea localității Albina, la aproximativ 15 kilometri de Timișoara. Doi bărbați și o femeie și-au pierdut viața.

Mai multe persoane sunt rănite. Un număr mare de echipaje de intervenție a fost mobilizat la fața locului.

ADVERTISEMENT

Accident grav în Timiş: trei morți și patru răniți, după ce un TIR şi patru maşini s-au ciocnit

„La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu o autospecială de primă interventie si comandă, o descarcerare, un ATPVM, trei echipaje SMURD și trei ambulanțe SAJ. Au fost implicate patru autoturisme și un autotren,” a transmis ISU Banat.

„Sunt șapte persoane implicate dintre care patru persoane conștiente, monitorizate la fata locului de echipajele de urgență. Din nefericire, trei sunt decedate, doi bărbați și o femeie. În prezent, două victime au fost transportate la spital,” a adăugat.

ADVERTISEMENT

Tot mai multe accidente pe șoselele din România

Doar în cursul primei părți a acestei zile au murit șapte oameni. Doi au decedat în urma unui accident petrecut pe DN1, în județul Brașov, iar patru persoane au fost rănite.

Alți doi oameni și-au pierdut viața într-un accident care a avut loc pe autostrada București – Pitești. Au fost implicate două autoturisme și o utilitară. Au fost rănite patru persoane.

ADVERTISEMENT

Numărul oamenilor care au avut nevoie de asistență medicală după accidente rutiere, la 3 august, este unul destul de ridicat. Infotrafic anunță că alte două accidente au avut loc în județul Suceava

Opt persoane rănite în accidente, în Suceava

„Două autoturisme au fost implicate într-un eveniment rutier pe DN 17 Gura Humorului – Pojorâta, în zona localității Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava. În urma accidentului au rezultat cinci persoane rănite, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale,” anunță Infotrafic.

ADVERTISEMENT

Traficul a fost și el oprit pentru aproximativ jumătate de oră, pentru efectuarea de cercetări la locul producerii coliziunii. Nu a fost un caz singular.

„Circulația este întreruptă pe DN 2 Suceava – Fălticeni, în zona localității Cumpărătura, județul Suceava, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme. În urma coliziunii frontale, trei persoane au fost rănite, fiindu-le acordate îngrijiri medicale la fața locului,” au mai transmis oamenii legii.

ADVERTISEMENT