Accident grav în timpul Raliului Craiovei. Printre persoanele rănite se află și doi minori

Bogdan Solomon   
în HotNews
14/09/2019, 15:09
Accident grav în timpul Raliului Craiovei. Printre persoanele rănite se află și doi minori
Accident grav la Raliul Craiovei. Sursa foto: Youtube

Accident grav produs sâmbătă, chiar în timpul Raliului Craiovei, una dintre cele mai importante competiții sportive desfășurate în acest weekend. Șase persoane, printre care și doi minori au fost lovite de mașina unui participant la cursă, după ce aceasta a derapat în afara traseului.

Accident grav la Raliul Craiovei. Reacția autorităților

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj, pe Strada Alexandru Ioan Cuza din Craiova au fost solicitate prin apel la 112 mai multe echipe de intervenție, în vederea acordării îngrijirilor medicale pentru  cele șase persoane participante la evenimentul automobilsitic în calitate de spectatori. La fața locului s-au deplasat ecipaje SMURD, dar și ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Accident rutier, 6 victime conștiente, în Craiova, str. A.I.Cuza, în față la Universitate”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu. În urma incidentului, cele șase persoane, patru adulţi şi doi copii, au suferit escoriatii, fiind conștiente în momentul în care au ajuns echipajele medicale. Au fost transportate, însă, la spital pentru investigații suplimentare.

Raliul Craiovei are loc în acest weekend. Program și participanți

În perioada 13-14 septembrie se desfășoară la Craiova a  treia etapă din Campionatul Național de Super Rally. Potrivit organizatorilor, competiția reunește la start un număr de 37 de participanți. Ziua de sâmbătă a debutat în zona pasajului Universității, cu sesiunea de calificări, urmând ca apoi să aibă loc manșele finale.

Ziua de sâmbătă se va încheia cu ceremonia de premiere, programată la orele 18:00. Cu ocazia acestui eveniment automobilistic, circulația în centru Craiovei va fi sistată, potrivit informațiilor transmise de autorități, pe străzile A.I. Cuza (sectorul cuprins între intersecţia cu Calea Unirii şi intersecţia cu strada Arieş), Popa Şapcă şi Calea Unirii (între intersecţia cu strada Mihai Viteazul şi intersecţia cu A.I. Cuza).

 

Închide ×