News

Accident grav în Vâlcea. Un autoturism a intrat sub un TIR. Două persoane au murit

19.04.2021 | 15:06
Accident grav in Valcea Un autoturism a intrat sub un TIR Doua persoane au murit
ADVERTISEMENT

Două persoane și-au pierdut viața în cumplitul accident rutier produs luni dimineață pe Drumul Național 7, în localitatea Călimănești, județul Vâlcea, după ce mașina în care se aflau a intrat direct sub un TIR.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), la fața locului au intervenit o ambulanță SMURD și două autospeciale de descarcerare. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru șoferul în vârstă de 53 de ani și soția sa, de 58 de ani.

ADVERTISEMENT

Conducătorul autocamionului, un cetățean bulgar, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii au demarat o anchetă și urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragicul eveniment rutier.

Grav accident rutier în județul Vâlcea. Două persoane au murit

Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe Drumul Național 7, la km 199+800m, în localitatea Călimănești. Ajunși la fața locului, aceștia au constat că în evenimentul rutier este implicat un autocamion și un autoturism, traficul fiind blocat în totalitate.

ADVERTISEMENT

La fața locului se află polițiștii Serviciul Rutier care efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzei producerii evenimentului rutier. Din primele date, o persoană este decedată și una încarcerată în autoturism.

Autoturismul înmatriculat în Cluj ce se deplasa pe sensul de mers SB-VL, din motive ce urmează a fi stabilite, a intrat în coliziune cu un autocamion ce se deplasa din sensul opus de mers”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, niciuna dintre victime nu a mai putut fi salvată. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul care conducea autocamionul nu a consumat băuturi alcoolice.

Accident rutier rutier între un autoturism și un tir. Au fost anunțate două persoane încarcerate in autoturism, inconștiente.

ADVERTISEMENT

Pompierii militari se deplasează cu o ambulanță SMURD, două autospeciale de descarcerare. Din nefericire, cele două persoane încarcerate nu prezintă semne vitale”, a transmis ISU Vâlcea.

ADVERTISEMENT