News

Accident grav în Vaslui. O șoferiță de 20 ani a intrat într-un grup de copii. Abia își recuperase permisul

03.05.2021 | 09:24
Accident grav in Vaslui O soferita de 20 ani a intrat intrun grup de copii Abia isi recuperase permisul
Accident înfiorător pe autostrada A1. O femeie a murit în urma coliziunii dintre trei mașini
ADVERTISEMENT

Un accident grav s-a petrecut în Vaslui unde o șoferiță de 20 ani a intrat într-un grup de copii. Tânăra abia își recuperase permisul de conducere după un alt accident.

Două adolescente au fost rănite în localitatea Buneşti, după ce șoferița a pierdut controlul maşinii şi a spulberat un grup de copii, rănind o fetiţă de 12 ani şi o adolescentă de 18 ani.

ADVERTISEMENT

Ambele victime au fost preluate în stare gravă de elicopterul SMURD şi transportate la Iaşi. Se pare că tânăra care se afla la volan mai are la activ un accident, în urma căruia i-a fost suspendat permisul de conducere, conform Realitatea.net.

Accident grav în Vaslui. Doi copii au fost răniți grav

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, Secția de pompieri Huși a intervenit la accident cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate. La față locului a fost deplasată și o ambulanță tip C aparțînând SAJ Vaslui.

ADVERTISEMENT

“La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două persoane rănite, acestea fiind lovite de un autoturism. Una dintre victime, persoană cea mai grav rănită, are vârstă de 12 ani. 

Fetiță este transportată în acest moment cu elicopterul SMURD la o unitate medicală specializată din municipiul Iași. Cealaltă victima a fost transportată la CPU Huși”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, conform știri diaspora.

ADVERTISEMENT

Un alt accident rutier a avut loc sâmbătă după-amiază, în localitatea Simila, din comuna Zorleni, judeţul Vaslui. În acroșaj au fost implicate două mașini. Din fericire nicio persoană nu a fost rănită.

„Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD tip B2 (EPA) şi echipaje specializate pentru asigurare măsuri PSI şi acordarea primului ajutor la un accident rutier produs în localitatea Simila, comuna Zorleni. În accident au fost implicate două autoturisme şi patru persoane.

ADVERTISEMENT

La sosire echipajelor de intervenţie, au fost găsite două autoturisme avariate şi o persoană rănită uşor. După acordarea primului ajutor medical, persoana rănită a refuzat transportul la o unitate medicală. Pompierii militari au asigurat zona, au tăiat bornele bateriilor şi au curăţat carosabilul”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, potrivit Adevărul.

ADVERTISEMENT
Tags: