News

Accident grav în Vrancea. Doi morți și 11 răniți, după impactul dintre un microbuz și o mașină. Plan roșu activat

16.06.2020 | 08:07
Accident grav in Vrancea Doi morti si 11 raniti dupa impactul dintre un microbuz si o masina Plan rosu activat
ADVERTISEMENT

Accident grav în Vrancea. Două persoane și-au pierdut viața și alte 11 au fost rănite, după impactul frontal dintre un microbuz și o mașină.

În urma evenimentului tragic, planul roșu de intervenția a fost activat, iar la la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de salvare.

ADVERTISEMENT

Au ajuns acolo două autospeciale de stingere, patru ambulanțe SMURD, un echipaje de descarcerare și patru ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. Și un elicopter SMURD este pe drum.

Doi morți și 11 răniți, după un accident grav produs în Vrancea

Dat fiind numărul mare al persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de intervenție, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

ADVERTISEMENT

IPJ Vrancea informează că accidentul a avut loc în jurul orei 07.00, pe DN 2 D, în afara localității Bolotești.

Din primele cercetări, șoferul unui microbuz de persoane a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism.

ADVERTISEMENT

În urma impactului puternic, două persoane au decedat și alte 11 au fost rănite, suferind leziuni destul de grave, informează România24.

INFO Trafic: ”Accident mortal pe DN2D”

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că ”pe DN2D Focșani – Târgu Secuiesc, la kilometrul 25, pe raza localității Bolotești, județul Vrancea, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un microbuz și un autoturism.”

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor date oficiale, două persoane au decedat, iar mai multe au suferit leziuni grave. Circulația rutieră este întreruptă pe ambele sensuri.

ADVERTISEMENT