News

Accident grav în Vrancea! Patru persoane rănite, doi copii la spital după ce un TIR a lovit două mașini

15.04.2021 | 08:39
Accident grav in Vrancea Patru persoane ranite doi copii la spital dupa ce un TIR a lovit doua masini
ADVERTISEMENT

Accident grav în județul Vrancea, mai exact în zona localității Garoafa. Doi copii și doi adulți au fost răniți în urma unui incident rutier  produs între un TIR și două mașini, pe DN 2 – E 85.

Din primele date furnizate de Poliţia Vrancea, accidentul a avut loc în jurul orei 6.25. Din păcate, printre victime  se află şi 2 fete de 11 şi respectiv 13 ani.

ADVERTISEMENT

La ora transmiterii știrii, traficul este blocat pe sensul de mers Focșani- Bacău. La locul accidentului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de intervenție.

Accident grav în județul Vrancea!

Conform primelor informații acolo au fost deplasate mai multe ambulanțe SMURD, dar și mașini de pompieri și o echipă de descarcerare.

ADVERTISEMENT

Cu nici 24 de ore în urmă, tot în Garoafa, a avut loc un alt incident rutier. Două persoane au fost rănite în urma evenimentului rutier. La fața locului a fost prezent un echipaj al ISU Vrancea, cu o ambulanță SMURD și un echipaj al SAJ Vrancea.

„Am fost anunțați prin apel 112 în jurul orei 7.15 despre producerea unui accident rutier pe DN 2 E 85, la intrare în localitatea Garoafa, în direcția de mers Adjud – Focșani.

ADVERTISEMENT

Au fost implicate două autoturisme și au rezultat două victime. Persoanele sunt rănite ușor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Potrivit unor martori care au fost prezenți la fața locului imediat după producerea accidentului, „se pare că s-a rupt roata unei mașini, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu celălalt autoturism”.

ADVERTISEMENT

Tot ei sunt cei care au și anunțat producerea accidentului:  „Am oprit imediat. Colegul meu a sunat la 112. Am evaluat victimele. Am scos borna bateriei. Au oprit și doi bărbați care au spus că sunt cadre medicale”, a spus una dintre persoanele prezente la locul accidentului pentru monitoruldevrancea.ro

ADVERTISEMENT