News

Accident grav într-un parc acvatic! A fost la un pas să ajungă paralizată după ce s-a dat în tobogan

10.07.2019 | 19:28
Accident grav intrun parc acvatic A fost la un pas sa ajunga paralizata dupa ce sa dat in tobogan
O femeie din Marea Britanie putea să rămână paralizată după ce s-a dat pe un tobogan într-un parc acvativ din Egipt Sursa foto: stiridecluj.ro

 O femeie din Marea Britanie a suferit un accident destul de grav într-un parc acvatic din Egipt. Puțin a lipsit ca femeia să nu rămână în scaun cu rotile.

O femeie din Marea Britanie era să moară într-un parc acvatic

O femeie în vârstă de 51 de ani din Marea Britanie era în vacanță în Egipt într-un parc acvatic când a decis să testeze toboganele cu apă. Se pare că presiunea apei era foarte mare și femeia pur și simplu a fost aruncată de pe tobogan.

Tracy Turner a suferit multiple fracturi la coloana vertebrală și a fost la un pas să ajungă în scaun cu rotile. Femeia a rămas și fără costumul de baie din cauza presiunii apei care era foarte mare. Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

„Am avut noroc că nu am rămas în scaun cu rotile, însă următoarea persoană care va folosi toboganul s-ar putea să nu fie. Cei care administrează locația doar ne iau banii, însă nu fac nimic în cazul vreunei accidentări. Se spală pe mâini și atât. Nici măcar nu s-au deranjat să mă întrebe cum mă simt după accident”, a povestit femeia, potrivit The Sun.

Incidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere din zonă
O femeie din Anglia s-a lovit de suprafața de plastic a toboganului și a fost propulsată de presiunea prea mare a apei. Femeia a avut mare noroc și a scăpat cu viață
Sursa foto: trivago.co

Administratorii parcului acvatic nu le oferă instrucțiuni oamenilor

Femeia din Marea Britanie se poate considera o persoană norocoasă. Medicii i-au spus că a fost la doar un pas de a rămâne paralizată pentru totdeauna din cauza fracturilor suferite la coloana vertebrală.

Tracy Turner a declarat că nu a primit niciun fel de instrucțiuni de siguranță în momentul în care a ajuns în parcul de distracții. „Presiunea apei a fost imensă. M-a aruncat ca pe o păpușă. Nu am avut niciun control.”, a mai spus femeia.