News

Accident grav între Zărnești și Brașov. Șase oameni au ajuns de urgență la spital

Accident grav între Zărnești și Brașov. Incidentul rutier a avut loc pe DN73. Șase oameni au ajuns de urgență la spital, doi dintre ei fiind într-o stare gravă
11.05.2022 | 10:52
Accident grav intre Zarnesti si Brasov Sase oameni au ajuns de urgenta la spital
Accident grav între Zărnești și Brașov pe DN 73. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Un accident grav s-a petrecut între Zărnești și Brașov, mai exact pe DN 73. Din nefericire, în urma incidentului rutier au rezultat nu mai puțin de şase victime. Două dintre persoanele rănite se află în stare gravă.

Accident rutier între Zărnești și Brașov

Potrivit primelor informații, totul s-a întâmplat după ce conducătorul unui autoturism a efectuat o depășire neregulamentară, în curbă. Acesta a fost surprins de un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre un impact frontal atât de puternic încât cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă. Mai mult decât atât, unul dintre acestea s-a răsturnat.

Câțiva martori la eveniment au sunat imediat la numărul de urgență, 112. La fața locului au ajuns destul de repede mai multe echipaje SMURD.

ADVERTISEMENT

Medicii au evaluat situația și au acordat măsurile de prim-ajutor victimelor. Toate cele şase victime au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

Pentru două persoane situaţia este una destul de gravă. Acestea vor avea nevoie de intervenţii chirurgicale şi posibil perioadă mare de refacere.

ADVERTISEMENT

Polițiștii încă efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul. Nu este primul eveniment de acest gen petrecut în zonă. Oamenii spun că de-a lungul timpului au mai avut loc astfel de incidente.

Conducătorii auto ar fi tentați să forțeze depășiri într-un loc în care acestea sunt interzise cu desăvârșire. De altfel, în ultimii ani pe acest drum și-au pierdut viața mai multe persoane.

ADVERTISEMENT