News

Accident grav în județul Arad. O mașină a fost spulberată de tren. Șoferița a murit pe loc

O tânără de numai 22 de ani și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier grav petrecut în județul Arad. Mașina în care se afla a fost spulberată de tren. Șoferița a murit pe loc
12.01.2022 | 09:54
O tânără de 22 de ani a murit, după ce mașina pe care o conducea a fost izbită de un tren. sursă foto: CFR Infrastructură
ADVERTISEMENT

Un accident rutier grav a avut loc marți, în județul Arad. O mașină a fost spulberată de tren, iar șoferița în vârstă de numai 22 de ani a murit pe loc. Oamenii legii cercetează împrejurările în care a avut loc tragedia.

Accident grav în județul Arad. O mașină a fost spulberată de tren. Șoferița a murit pe loc

Un autoturism condus de o tânără în vârstă de numai 22 de ani a fost lovit în plin de un tren.

ADVERTISEMENT

Femeia, care era din localitatea Nădab, se deplasa cu mașina pe DN79. La un moment dat, din cauză că nu s-ar fi asigurat, autoturismul în care se afla a fost spulberat de un tren care circula în direcția Timișoara Nord – Oradea.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad au precizat că victima a rămas blocată între fiarele contorsionate ale autoturismului.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului s-au deplasat două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad – descarcerarea grea și un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, precum și două echipaje de stingere și modul descarcerare a Gărzii de Intervenție Chișineu Criș și Ineu și un echipaj SMURD tip B de la Garda de Intervenție Chișineu-Criș.

Fata nu a mai putut fi salvată și a fost declarată decedată. Conform presei locale, numele fetei este Gabriela, iar tânăra urma să fie cerută în căsătorie săptămâna viitoare, iubitul ei cumpărând chiar şi inelul.

ADVERTISEMENT


Reprezentanții CFR au specificat faptul că pasagerii şi personalul feroviar din trenul implicat în accident nu au fost răniți.

Oamenii legii fac mai multe cercetări pentru a stabili toate cauzele și împrejurările în care s-a produs impactul. Apoi, vor fi luate măsurile legale impuse.

ADVERTISEMENT

Ce spun reprezentanții CFR

În urma teribilului accident între o mașină și trenul interregional 10501, circulația feroviară a avut de suferit.

Patru trenuri au rămas blocate în câmp timp de câteva ore.

“INTERREGIONAL 10501 va ajunge în stația de destinație cu o întârziere de 189 minute;
IR 1533 ( care a preluat și călătorii din trenul R 3747) va ajunge la destinație cu o întârziere de 101 minute;
IR 1537 va ajunge la destinație cu o întârziere de 61 minute;
R 3116 va ajunge la destinație cu o întârziere de 115 minute”, a scris CFR Infrastructură, într-un comunicat pe rețelele sociale.

Călătorii au ajuns la destinație cu întârzieri chiar și de trei ore, însă reprezentanții CFR Infrastructură au precizat că trenurile au fost alimentate cu energie electrică și căldură.

Și traficul rutier de pe DN 79 a întâmpinat ceva probleme. Toți șoferii care au tranzitat zona au fost redirecționați pe drumul județean care traversează localitatea Nădab.

ADVERTISEMENT