News

Accident grav la ieșirea din Alexandria. Au fost anunțate 7 victime. Una din persoane este gravidă

17.04.2021 | 10:57
Accident grav la iesirea din Alexandria Au fost anuntate 7 victime Una din persoane este gravida
Accident grav la ieșirea din Alexandria. Au fost anunțate 7 victime. Una din persoane este gravidă. Foto: romania24 / isu teleorman
ADVERTISEMENT

Accident grav la ieșirea din Alexandria în dimineața zilei de sâmbătă, 17 aprilie. Au intervenit mai multe echipaje ISU și ambulanțe. Din păcate, au fost anunțate 7 victime.

În acroșaj  au fost implicate trei mașini. Tragedia s-a produs sâmbătă la ieșirea din orașul Alexandria. Echipele de intervenție estimează că sunt șapte victime, iar traficul pe șoseaua spre București se desfășoară o singură bandă, anunță Mediafax.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, patru persoane au fost preluate de ambulanțe. Este vorba despre trei bărbați și o femeie gravidă, conștiente și cooperante. Acestea au avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. Persoanele rănite au fost transportate la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate, conform Romania24.

Accident grav în Alexandria. Au fost implicate 3 mașini

Accidentul s-a produs pe Drumul European 70, la kilometrul 82, la ieșirea din orașul Alexandria spre București, potrivit ISU Teleorman.

ADVERTISEMENT

Trei autoturisme au fost implicate. La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Alexandria cu o mașină de stingere, o autospecială de descarcerare și o autospecială de transport personal și victime multiple, dar și trei echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman.

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că traficul nu este blocat. În zona în care s-a produs accidentul, circulația se desfășoară pe un singur fir, spun polițiștii.

ADVERTISEMENT

Accident înfiorător. Două femei si-au pierdut viața

Accident cumplit în Dorohoi. Două femei si-au pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite după impactul dintre două autoturisme.

Coliziunea dintre cele două mașini a avut lor la ieşirea din municipiul Dorohoi spre Suceava, în zona Grădinii de Vară. Traficul pe DN 29 a fost întrerupt.

ADVERTISEMENT

„Într-o mașină se aflau doi tineri de 21, respectiv 19 ani, iar în cealaltă un bărbat și trei femei. În urma impactului, o femeie a fost proiectată în afara autoturismului, iar celelalte trei persoane au rămas încarcerate,” a declarat Dorina Lupu, potrivit Știri.Botoșani.

ADVERTISEMENT
Tags: