News

Accident grav, la Jilava! Un om a murit, după ce o mașină cu muncitori s-a izbit de un TIR

06.04.2019 | 09:52
Accident grav, la Jilava! Un om a murit, după ce o mașină cu muncitori s-a izbit de un TIR

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă dimineață, pe DN 5, în localitatea ilfoveană Jilava. O persoană a murit și șase au fost rănite, după impactul dintre o autoutilară în care se aflau șapte muncitor și un TIR.

Accident grav, la Jilava

Subcomisarul Adrian Creangă, de la centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a venit cu mai multe detalii: „Pe DN5 Bucureşti – Giurgiu, la kilometrul 13+400 de metri, la ieşirea din localitatea Jilava către 1 Decembrie (judeţul Ilfov), a avut loc o coliziune între o autoutilitară (în care se aflau 7 muncitori) şi un tir”.

ISU București – Ilfov informează că la locul producerii accidentului se intervine cu o autospecială de descarcerare, una de stingere, două unităție de terapie internsivă mobilă SMURD și o ambulanță SMURD. La orele dimineții, autoritățile anunțau că: „ În urma impactului, o persoană (din autoutilitară) a decedat. Ceilalţi ocupanţi ai vehiculului au suferit leziuni grave. Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ”.

Accident grav, la Jilava! Un om a murit, după ce o mașină cu muncitori s-a izbit de un TIR
O persoană a murit și șase au fost rănite, după impactul dintre o autoutilară în care se aflau șapte muncitor și un TIR

Un om a murit, după ce o mașină cu muncitori s-a izbit de un TIR

La această oră, traficul a revenit la normal. „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Ilfov, circulaţia rutieră pe DN5 Bucureşti – Giurgiu a revenit la normal. Din cauza unei coliziuni între un microbuz (în care se aflau şapte muncitori) şi un autotren, traficul se desfăşurase îngreunat la kilometrul 13+400 de metri, la ieşirea din localitatea Jilava către 1 Decembrie”. 

Un alt accident extram de grav întâmplat recent s-a produs în Statele Unite al Americii. Mike Falconite, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din SUA, fondatorul companiei Falconite, a murit pe data de 29 martie. Autoturismul la volanul căruia se afla a fost implicat într-un accident rutier. Echipajele medicale sosite la fața locului l-au transportat de urgență la spital, însă toate eforturile lor s-au dovedit a fi în zadar.