ACCIDENT GRAV la Neptun. Cinci persoane, printre care şi un copil, au fost rănite

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/07/2016, 11:29
ACCIDENT GRAV la Neptun. Cinci persoane, printre care şi un copil, au fost rănite

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi să intervină la un accident ce a avut loc, miercuri, DN 39, la intersecţia cu staţiunea Neptun. Cinci persoane au fost rănite. Două maşini s-au ciocnit pe DN 39, la intersecţia cu staţiunea Neptun. În urma impactului violent, două persoane au rămas încarcerate, scrie reporterntv.ro.

În total, cinci persoane, printre care şi un copil, au fost rănite în urma accidentului. Cadrele medicale au transportat la spital cu ambulanţa trei adulţi şi un copil, după ce o persoană a refuzat să fie dusă la spital.

Din fericire, toţi cei răniţi sunt conştienţi şi stabili, iar traumele suferite sunt minore.

Sursă: www.romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×