Accident grav la Pașcani. Un tren a lovit o mașină

Alexandru Năstase   
în HotNews
12/09/2020, 13:58
Accident grav la Pașcani. Un tren a lovit o mașină GALERIE FOTO
Incidentul s-a petrecut în apropiere de gara din Pașcani. Sursa foto - ziaruldeiasi.ro

Accident grav  la Pașcani acolo unde un tren a lovit în plin o mașină. La ora 12.45 a fost sesizat la numărul unic de urgenţă 112 un incident feroviar mortal.

Conform primelor informații pe care le-au avut oamenii legii, un autoturism a intrat în coliziune cu o garnitură de tren.

În urma accidentul feroviar, o persoană a rămas încarcerată. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj de descarcerare și un echipaj medical.

Un tren a lovit o mașină la Pașcani

De asemenea, mai mulți poliţişti rutieri s-au îndreptat către locul unde a avut loc accidentul. Aceștia au constatat că șoferul a ignorat regulile de trecere a căii ferate.

În urma incidentului, o victimă este încarcerată, iar la fața locului a fost trimis de urgență și elicopterul SMURD pentru un eventual transport.

Interesant este că în urmă cu doar câteva luni, în apropiere, un bărbat de 31 de ani, din Bacău, a fost lovit din plin de tren.

Bărbatul se afla în preajma liniilor de cale ferată, iar în momentul în care a văzut trenul apropiindu-se a luat-o la fugă prin fața acestuia. Mecanicul de locomotivă nu a mai putut evita impactul și a trecut peste victimă.

La fața locului au fost chemate mai multe echipaje de poliție și ambulanță. Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească dacă este vorba de un accident sau o sinucidere.

Victima se pare că ar fi consumat alcool, iar apoi, fără să vorbească cu nimeni sau să dea vreo explicație, a ieșit din local și s-a aruncat în fața trenului.

 

 

 

 

 

Închide ×