News

Accident grav la Ploieşti. Doi şoferi au murit în urma unei tamponări violente Video

Accident cumplit la intrarea în Ploieşti. Două maşini sau ciocnit frontal în zona sensului giratoriu din nord, ambii şoferi au murit pe loc
26.11.2022 | 16:46
Accident grav la Ploiesti Doi soferi au murit in urma unei tamponari violente Video
Accident grav la Ploieşti sursa foto: ISU / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un grav accident de circulație s-a produs sâmbătă în zona de nord a municipiului Ploieşti, coliziunea frontală dintre două autoturisme având ca rezultat decesul ambilor şoferi. Victimele aveau 37 şi, respectiv, 48 de ani.

Cei doi şoferi au murit pe loc

Accidentul a avut loc la intrarea în Ploieşti, în zona sensului giratoriu suspendat. În cele două maşini se aflau doar şoferii, care au rămas încarceraţi, în urma impactului violent. De altfel, la sosirea pompierilor victimele se aflau inconştiente, iar decesul lor a fost declarat la faţa locului.

ADVERTISEMENT

ISU Prahova a anunţat că la locul tragediei a intervenit cu o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, o ambulanță SMURD TIM și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Accidentul de la Ploieşti s-a produs la doar trei zile de la un altul extrem de grav, din judeţul Alba, în care şi-au pierdut viaţa, de asemenea, două persoane. Atunci, pe DN7, în afara localității Vințu de Jos, un bărbat de 71 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un camion condus de un bărbat de 38 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului, conducătorul auto și un bărbat de 53 de ani, pasager în autoturism, au decedat, iar conducătorul camionului a suferit leziuni corporale, fiind transportat la spital.

De asemenea, la începutul săptămânii două persoane şi-au pierdut viaţa pe DN2G, care face legătura între Bacău şi Moineşti.

ADVERTISEMENT

“În urma coliziunii dintre un autoturism și un autocamion au rezultat 3 victime: 2 victime decedate de sex masculin ( 39 ani și 45 ani ) și 1 persoana de sex masculin de (49 de ani) fără marcă traumatică, care a refuzat asistența medicală.

S-au asigurat măsuri PSI. Circulația rutieră a fost blocată pe DN 2G pentru efectuarea măsurătorilor de către echipaje IPJ”, a transmis Ema Tereș, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

ADVERTISEMENT

România continuă să aibă cea mai ridicată rată a mortalităţii în accidente rutiere din Uniunea Europeană, cu 93 de decese cauzate de accidente rutiere la un milion de locuitori, în condiţiile în care media UE a fost de 44 de decese la un milion de locuitori.

ADVERTISEMENT