News

Accident grav, miercuri dimineața. Șapte răniți după coliziunea dintre un microbuz și o mașină. FOTO

25.09.2019 | 09:37
Accident grav miercuri dimineata Sapte raniti dupa coliziunea dintre un microbuz si o masina FOTO

Un accident grav s-a produs în apropiere de Lugoj, miercuri dimineața, după ce un microbuz s-a ciocnit frontal cu un autoturism. Mai multe persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accident rutier în apropiere de Lugoj, miercuri dimineața

Un microbuz și un autoturism cu volanul pe partea dreaptă s-au izbit frontal în apropiere de Lugoj. Șapte persoane, printre care și trei copii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Șase persoane au fost transportate de urgență la spital, în timp ce unul dintre copii a fost preluat de părinți înainte de a ajunge echipajele de salvare, conform Mediafax.

Șoferul microbuzului a rămas încarcerat între fiarele contorsionate și a avut nevoie de intervenția celor de la descarcerare. Ceilalți doi adulți care au fost răniți în urma accidentului sunt singurul pasager care se afla în microbuz și șoferul mașinii, potrivit ISU Timiş. Cei patru copiii care se aflau în autoturism la momentul producerii accidentului se îndreptau spre școală. Polițiștii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul rutier din Lugoj. În plus, autoritățile au informații conform cărora părinții copiilor l-au plătit ilegal pe bărbatul care conducea mașina pentru a-i duce pe aceștia la școală, scrie digi24.ro.

Unul dintre cei patru copii a fost luat de familie înainte să vină poliția
Copiii aflați în mașină se îndreptau spre școală. Sursa foto: stiripesurse.ro

Un alt accident s-a produs ieri, 24 septembrie 2019, în Lugoj

Ieri, 24 septembrie, a avut loc un alt accident în Lugoj. Șoferul unei autoutilitare, un bărbat de 42 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta pe strada Salcâmului din Lugoj în direcția dinspre Făget. Șoferul nu a adaptat viteza la mersul în curbă și a intrat înttr-un autoturism care circula regulamentar din sens opus. La volanul mașinii se afla un bărbat de 34 de ani.

În urma impactului cei doi șoferi au fost răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii de la Rutieră care s-au deplasat la fața locului au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.