News

Accident grav pe A 1, la Ciorogârla. Șapte mașini implicate, un mort și 11 răniți

Reprezentanții ISU București-Ilfov au intervenit joi dimineața pe A 1, lângă Ciorogârla, zonă în care a fost înregistrat un accident rutier în lanț, cu șapte mașini.
28.07.2022 | 09:32
Accident grav pe A 1 la Ciorogarla Sapte masini implicate un mort si 11 raniti
În urma accidentului de pe A 1 a murit o persoană. Foto: rawpixel.com
ADVERTISEMENT

Conform primelor informații despre acest accident, au fost înregistrate 11 persoane rănite și una moartă. Alături de echipajele medicale și de cele care se ocupă de descarcerare, la fața locului a fost chemat și un elicopter SMURD.

Accident foarte grav pe A 1, lângă Ciorogârla

O femeie și un bărbat au fost scoși dintre fiarele contorsionate. O altă persoană descarcerată este în stare gravă, conform reprezentanților ISU București-Ilfov.

ADVERTISEMENT

Cinci victime au fost transportate la spital, în timp ce alte șase au refuzat îngrijirile medicale. Din cauza acestui eveniment rutier, traficul în zonă a fost perturbat.

Reprezentanții Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române au transmis că traficul rutier este oprit pe Autostrada A1, pe sensul Pitești către București, la kilometrul 17.

ADVERTISEMENT

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), la faţa locului acţionează cinci ambulanţe SMURD. Totodată, a fost solicitată și o ambulanţă SABIF.

La fața locului a fost adusă o autospecială pentru stingere

De asemenea, pentru a evita un incendiu, la locul accidentului de pe A 1 a intervenit o autospecială de stingere. Știre în curs de actualizare. Revenim curând cu informații suplimentare.

ADVERTISEMENT

Altfel, amintim că în urmă cu șapte zile, un alt accident a fost înregistrat pe raza localității Ciorogârla, din județul Ilfov. S-a întâmplat seara, în jurul orei 22:00, pe strada Ana Ipătescu. Conducătorul unui scuter a pierdut controlul și a ieșit în afara părții carosabile.

În acest context, polițiștii rutieri au recomandat conducătorilor auto, dar și celor care conduc scutere sua motociclete să circule cu prudență sporită.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acestora li s-a recomandat să crească distanța de siguranță între autovehicule și să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

Pe A 1, în zona localităţii Aciliu, a fost înregistrat un accident rutier și miercuri. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite și transportate la un spital din Sibiu, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

 

ADVERTISEMENT