News

Accident grav pe A1. 3 mașini implicate în coliziune, 2 persoane rănite

17.06.2020 | 09:00
Accident grav pe A1 3 masini implicate in coliziune 2 persoane ranite
ADVERTISEMENT

Trei autoturisme au fost implicate în dimineața zilei de miercuri, 17 iunie, într-un accident rutier care s-a produs pe A1, pe sensul de mers Sibiu – Sebeș. În urma impactului au fost rănite două persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate de urgență la spital.

Coliziunea dintre 3 cele mașini s-a produs unui șofer în vârstă de 35 de ani care nu a adaptat viteza la condițiile meteo rutiere și a pierdut controlul volanului.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat cu mașina în glisiera medicală, ulterior intrând în coliziune cu un microbuz de marfă și un TIR.

Două persoane rănite într-un accident pe A1. Care este starea victimelor

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de poliție și de la ambulanță care au acordat primele îngrijiri medicale persoanelor rănite. Potrivit IPJ este vorba de două femei: una de 19 ani și alta de 39 de ani.

ADVERTISEMENT

Echipajul SMURD care a ajuns la locul impactului dintre 3 autoturisme a preluat-o pe victima de 19 ani care a fost transportată de urgență la UPU Sibiu.

Potrivit medicilor de pe ambulanță tânăra are traumatism cranio-facial. Cealaltă femeie, cea de 39 de ani, a fost transportată la spital de un echipaj SAJ.

ADVERTISEMENT

La momentul producerii accidentului traficul pe sensul Sibiu – Sebeş a fost blocat, oamenii legii sosiți la fața locului fiind nevoiți să devieze traficul pe DN 1.

Accident grav, în Vrancea. Un politician și-a pierdut viața

Ziua de marți, 16 iunie, a fost una tragică pentru familia unui politician din Vrancea care a murit într-un accident rutier după ce a pătruns pe contrasens cu microbuzul pe care-l conducea lovind frontal un autoturism.

ADVERTISEMENT

Primele informații arată că Aurel Proca, în vârstă de 58 de ani, a pierdut controlul volanului, o persoană de 70 de ani căzând victimă. Alte 11 persoane au fost rănite, autoritățile activând planul roșu.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: