News

Accident grav pe A2! Trafic intens după ce un pieton a fost lovit de o mașină

Accident grav pe A2, acolo unde un pieton care traversa neregulamentar a fost lovit de o mașină
15.08.2021 | 17:47
Accident grav pe A2 Trafic intens dupa ce un pieton a fost lovit de o masina
ADVERTISEMENT

Se circulă foarte greu pe Autostrada Soarelui A2, pe sensul spre București. Totul se întâmplă după un incident rutier grav.

Oamenii legii spun că un pieton care a încercat să traverseze autostrada a fost lovit de un autoturism. Și Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române a confirmat informația.

ADVERTISEMENT

Accident grav pe Autostrada Soarelui!

“Valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de deplasare către capitală al autostrăzii A2 București-Constanța.

În zona km 33+ 500 de metri (loc. Fundulea, jud. Călărași), un autoturism a surprins și accidentat grav un pieton care a încercat să traverseze autostrada”,  informează sursa citată.

ADVERTISEMENT

Circulația rutieră a fost blocată pe banda doi, pe sensul către Capitală. Există câteva rute alternative pe care polițiștii le-au recomandat.

Astfel, pentru evitarea aglomerării autostrăzii A2 Constanța – București, oamenii legii le-au transmis șoferilor care se întorc de pe litoral să o ia pe alte drumuri.

ADVERTISEMENT

Discutăm despre DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București, dar și despre variantele A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – București.

De asemenea, puteți folosi rutele DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

ADVERTISEMENT

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, șoferii sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Totodată, aceștia trebuie să respecte limitele legale de viteză, să pună în funcțiuni luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc.

Nu în ultimul rând să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii și să nu circule sau să oprească pe banda de urgenţă, exceptând cazurile justificate

ADVERTISEMENT
Tags: