News

Accident grav pe Autostrada A1. Au fost implicate un autobuz cu 30 de pasageri și un autoturism

Un accident grav a avut loc pe Autostrada A1. Un microbuz care transporta 30 de pasageri a intrat în coliziune cu un autoturism
22.09.2021 | 19:35
Accident grav pe Autostrada A1 Au fost implicate un autobuz cu 30 de pasageri si un autoturism
ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de miercuri, 22 septembrie, în zona localității Bolintin-Deal, din județul Giurgiu.

Coliziunea s-a produs la kilometrul 23, pe sensul Pitești – București. Au fost implicate un autobuz în care se aflau 30 de pasageri și un autoturism cu doi oameni la bord, care a luat foc în urma impactului.

ADVERTISEMENT

Accident grav pe Autostrada A1. Au fost implicate un autobuz cu 30 de pasageri și un autoturism

Accident A1, pompieri
Accident A1, pompieri
Sursa foto: ISU Giugiu

„O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier. La scurt timp de la impact, mașina a luat foc în zona compartimentului motor,” a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Giurgiu.

„La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SAJ”.

ADVERTISEMENT

„Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului auto și au asigurat măsurile PSI la locul accidentului.”

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Românea a transmis că circulația rutieră este îngreunată în zona în care s-a produs accidentul. Traficul s-a desfășurat dirijat, doar pe a doua bandă.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singura intervenție de acest fel a pompierilor din Giurgiu. Un alt accident grav a avut loc DJ 504. Din păcate, un bărbat și-a pierdut viața.

Accident mortal pe DJ 504

Acccident mortal pe DJ504
Acccident mortal pe DJ504
Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Giurgiu

ISU Giurgiu a transmis că a fost o zi neagră pe DJ 504. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident rutier.

ADVERTISEMENT

Omul era în stop cardio-respirator când a fost extras dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Din imagini se poate observa că mașina a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un copac.

Medicii au început cu rapiditate manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, nu au putut să-i salveze viața, declarând decesul.

„La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. Pompierii au asigurat măsurile PSI la locul evenimentului,” a transmis Instectoratul pentru Situații de Urgență Giurgiu.

ADVERTISEMENT
Tags: