News

Accident grav pe autostrada A1. O femeie a murit, iar soțul și cei trei copii au fost răniți

10.07.2020 | 11:10
Accident grav pe autostrada A1 O femeie a murit iar sotul si cei trei copii au fost raniti
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a produs pe autostrada A1, în urmă căruia o femeie a murit, iar soțul și cei trei copii ai acesteia au fost răniți.

Tragedia a avut loc în cursul dimineții de vineri pe A1, la km 373 între Deva şi Ilia, acolo unde traficul a fost blocat mai bine de două ore.

ADVERTISEMENT

Din primele informații ale autorităților, un microbuz și un tractor cu remorcă s-au ciocnit pe autostradă.

O femeie a murit, iar soțul și cei trei copii au fost răniți după un grav accident pe autostrada A1

O femeie a murit pe loc, iar soţul ei şi trei copii au fost răniţi în urma unui accident de circulaţie care a avut loc vineri dimineaţa, pe A1, la km 373 între Deva şi Ilia.

ADVERTISEMENT

Din informațiile furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, tragedia s-a produs în urma coliziunii dintre un microbuz şi un tractor cu remorcă.

Femeia nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire și a murit pe loc, iar soţul şi cei trei copii, unul de şase ani şi doi gemeni de patru ani, au fost transportaţi la UPU Deva, conştienţi, dar cu diferite traumatisme, informeaza agerpres.ro.

ADVERTISEMENT

Mai multe mijloace de intervenție au ajuns la locul accidentului

După producerea cumplitului accident de pe autostradă, traficul celorlalte autovehicule a fost blocat pentru un interval de două ore.

Pompierii din cadrul Detaşamentului Deva au intervenit la faţa locului cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială mixtă, o ambulanţă de transport victime multiple.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în zona accidentului au mai acționat şi trei ambulanţe din cadrul SMURD şi a Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

ADVERTISEMENT