News

Accident grav pe autostrada București – Pitești. O persoană a murit după ce două TIR-uri s-au ciocnit

Accident periculos pe A1 București - Pitești. Două TIR-uri s-au lovit la km 21 pe sensul de mers spre capitală.
02.06.2021 | 18:59
Accident periculos pe A1 București - Pitești. Două TIR-uri s-au lovit la km 21 pe sensul de mers spre capitală.
ADVERTISEMENT

Accident teribil petrecut pe autostrada București – Pitești. Un bărbat a decedat şi altul a fost rănit în urma unui acroșaj pe A1.

În acest incident au fost implicate două TIR-uri. Circulaţia pe prima bandă pe sensul spre București a fost restricționată. Accidentul s-a petrecut la kilometrul 21  în zona localităţii Bolintin Vale din judeţul Giurgiu.

ADVERTISEMENT

“În această dimineaţă, ISU Giurgiu a fost anunţat prin 112 să intervină pe autostradă, în urma producerii unui accident rutier pe A1, Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 21, în dreptul localităţii Bolintin Vale, pe sensul de mers spre capitală după ce două autovehicule de tonaj mare au fost implicate într-un accident rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Accident grav pe autostrada București – Pitești. Două TIR-uri s-au ciocnit în dreptul localităţii Bolintin Vale

După accident la locul tragedie au venit imediat pompierii cu două autospeciale. Au fost prezente și două ambulanțe.

ADVERTISEMENT

Echipajele de intervenţie au constatat că şoferul şi un pasager dintr-unul dintre TIR-uri au nevoie de îngrijiri medicale. Pasagerul era inconștient.

”La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

ADVERTISEMENT

“Pasagerul, un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost preluat de echipajele SAJ şi SMURD care au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului”, a mai declarat Nicoleta Beianu.

Un alt accident periculos a avut loc pe A1 în urmă cu câteva zile. Traficul a fost deviat joi pe Autostrada București-Pitești, după ce o dubă care transporta ulei uzat s-a răsturnat.

ADVERTISEMENT

Două persoane au fost rănite în urma accidentului, dintre care una este în stare gravă.

ISU Dâmbovița a intervenit la locul accidentului cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ. Au identificat două victime care se aflau într-un autovehicul care transporta ulei uzat.

„Dintre victime, una este în stare gravă, conștientă, cu traumatisme la nivelul coloanei cervicale, pentru aceasta fiind solicitată intervenția elicopterului SMURD”, a transmis ISU Dâmbovița.

ADVERTISEMENT
Tags: