ACCIDENT GRAV PE AUTOSTRADA SOARELUI. UPDATE / Bilanţul: 4 morţi şi 60 de răniţi, o persoană e în stare gravă

UPDATE 06.11, ora 16:10 |  O persoană internată la Spitalul Floreasca în urma accidentului care a avut loc sâmbătă dimineaţă pe A2 se află în stare extrem de gravă, dar stabilă, la...
06.11.2016 | 16:12
ACCIDENT GRAV PE AUTOSTRADA SOARELUI UPDATE  Bilantul 4 morti si 60 de raniti o persoana e in stare grava
ADVERTISEMENT

UPDATE 06.11, ora 16:10 |  O persoană internată la Spitalul Floreasca în urma accidentului care a avut loc sâmbătă dimineaţă pe A2 se află în stare extrem de gravă, dar stabilă, la Secţia de Terapie Intensivă. Totodată, numărul persoanelor rănite care mai sunt încă internate în spital este de 24, 20 de persoane fiind deja externate.


UPDATE. O femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani, victima accidentului de pe autostrada A2 a murit, sâmbătă seară la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală în urma unui stop cardio respirator, informează Ministerul Sănătăţii. Bilanţul ajunge astfel la patru persoane decedate

ADVERTISEMENT

UPDATE. Numărul răniţilor s-a ridicat la 60.

UPDATE. Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat la România TV că bilanţul morţilor a fost revizuit, de la patru la trei. Pe de altă parte, el afirmă că sunt peste 50 de persoane rănite.

UPDATE 11:30. Cel puţin 27 de maşini au fost implicate în carambol. Au intervenit cel puţin 20 de echipaje de salvare şi autoutilitare de descarcerare.

ADVERTISEMENT

UPDATE 11:10. Accident grav pe Autostrada Soarelui! Un accident în care au fost implicate 15 maşini s-a produs sâmbătă dimineaţă pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 67. Trei persoane au murit şi alte 39 de persoane fiind rănite. Autorităţile au dat publicităţii numerele de urgenţă la care se pot obţine informaţii: 021.264.85.15 şi 021.264. 85.16.

UPDATE 10:45 Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a intervenit cu 4 maşini pentru preluarea a patru victime.

ADVERTISEMENT

UPDATE 10:40. Centrul Infotrafic transmite că traficul pe Autostrada Soarelui va fi blocat astăzi până în jurul orei 13:00. Şoferii care trebuie să ajungă de la Bucureşti la Constanţa sunt rugaţi să folosească rutele alternative.

UPDATE 10:10. Ceaţa face intervenţia în zonă cu elicopterul imposibilă, echipajele auto de salvare avînd şi ele probleme din cauza condiţiilor meteo care nu permit o deplasare rapidă.

ADVERTISEMENT

UPDATE 10:05. La locul accidentului au fost instalate două spitale mobile.

UPDATE 9:55. Patru persoane au murit, iar alte 39 sunt rănite.

Accident GRAV cu zeci de maşini pe Autostrada Soarelui, A2, din cauza ceţii dese. Cel puţin 4 oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi 20 sunt răniţi, unii în stare gravă. Nu mai sunt încarceraţi în maşini la acest moment. Traficul este BLOCAT la această oră.

Mai multe ambulanţe au fost trimise spre locul accidentului şi de către ISU Dobrogea. Raed Arafat a precizat că este posibil ca numărul persoanelor decedate să crească.

„E posibil ca numărul decedaţilor să crească. Mai avem 20 de victime, o parte dintre ele încarcerate. Sunt mobilizate mai multe echipaje de la Călăraşi, de la Bucureşti. Nu vom putea trimite echipaj aerian la faţa locului. Este declanşat deja CODUL ROŞU de intervenţie. Considerăm că echipajele la faţa locului sunt suficiente”, a declarat, pentru Realitatea TV, Raed Arafat.

Sursă: libertatea.ro

ADVERTISEMENT