News

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Au fost implicate 4 mașini

Sâmbătă, 10 iulie, a avut loc un accident grav pe Autostrada Soarelui. Traficul este îngreunat.
10.07.2021 | 10:49
Accident grav pe Autostrada Soarelui Au fost implicate 4 masini
ADVERTISEMENT

Accident cu patru maşini pe Autostrada Soarelui, sâmbătă dimineaţa. În urma acroșajului, două persoane au fost rănite.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară îngreunat la kilometrul 182 al Autostrăzii A2 pe sensul dinspre București către Constanța, în zona localității Medgidia, județul Constanța, în urma unui accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane, conform ziuaconstanța.ro.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului au intervenit o autospecială de stins incendii, o ambulanță SMURD și una de la SAJ. Printre persoanele rănite nu sunt copii.

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident produs pe Autostrada Soarelui. Traficul este îngreunat

Accidentul s-a produs pe sensul de mers spre mare, a anunţat comisarul-şef de la Centrul Infotrafic, Ramona Porumb, sâmbătă, conform Antena3.

ADVERTISEMENT

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul se desfășoară îngreunat la kilometrul 101 al Autostrăzii A2 pe sensul dinspre București către Constanța, în zona localității Drajna, județul Călărași.

Unul dintre cele patru autoturisme implicate a rămas blocat momentan pe banda a doua. Victimele nu necesită transportul la spital, a spus comisarul-şef Infotrafic, Ramona Porumb.

ADVERTISEMENT

Aceasta le-a transmis şoferilor să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a adapta viteza la condiţiile de drum.

Accident grav pe A1

În urmă cu câteva zile, o femeie de 32 de ani a murit în urma unui accident produs pe autostrada A1, în zona localităţii Orţişoara din judeţul Timiş.

ADVERTISEMENT

O altă de 46 de ani a fost transportată la spital cu răni grave.

”La sosirea la locul intervenţiei, dupa efectuarea recunoaşterii, s-au constatat următoarele: în accident au fost implicate 3 persoane, iar accidentul s-a produs între două autoturisme implicate în coliziune.

O persoană de sex feminin este încarcerată şi decedată. S-a procedat la extragerea victimei din autoturism. Din celelalte 2 persoane în viaţă, una are nevoie de îngrijiri medicale. Elicopterul SMURD este prezent la faţa locului”, a transmis ISU Timiş, potrivit news.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: