News

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Două tiruri implicate, unul dintre ele a luat foc

25.06.2020 | 09:07
Accident grav pe Autostrada Soarelui Doua tiruri implicate unul dintre ele a luat foc
ADVERTISEMENT

Un accident grav s-a produs joi dimineață pe Autostrada Soarelui, în urma căruia circulația a fost blocată în sensul de mers spre Constanța.

Două tiruri au fost implicate într-o coliziune violentă, iar unul dintre ele a luat foc,

Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu nicio victimă în rândul celor doi șoferi sau a altor participanți la trafic.

ADVERTISEMENT

Două tiruri, implicate într-un accident grav pe Autostrada Soarelui

Un grav accident rutier s-a produs, joi dimineaţă, pe Autostrada Soarelui Bucureşti-Constanţa.

Două tiruri s-au ciocnit, iar în urma coliziunii unul dintre ele a luat foc. Circulația a fost blocată pe sensul către Constanţa.

Într-o informare de presă de la ora 7:40, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 26, localitatea Brănești, județul Ilfov, pe sensul către Constanţa.

ADVERTISEMENT

”Traficul rutier este întrerupt pe A2 București-Constanța, la kilometrul 26, localitatea Brănești, județul Ilfov, pe sensul către litoral, unde a avut loc o coliziune între două autotrenuri.

În urma impactului, a izbucnit un incendiu la nivelul unuia dintre autotrenuri, rămânând imobilizat pe a doua bandă. Coliziunea nu s-a soldat cu persoane rănite, însă circulația este oprită pe sensul către Constanța pentru a permite intervenția autospecialelor.  Se va aplica deviere în scurt timp pe la nodul rutier de la kilometrul 15.”, anunță organele din Poliție.

ADVERTISEMENT

Nu s-au înregistrat victime în acest accident

Accidentul de la Autostrada Soarelui nu s-a soldat cu persoane rănite, însă circulația este oprită pe sensul către Constanța pentru a permite intervenția autospecialelor.

Potrivit polițiștilor, traficul va fi deviat în scurt timp pe la nodul rutier de la kilometrul 15.

ADVERTISEMENT