News

Accident grav pe Autostrada Soarelui! Un șofer băut a făcut prăpăd VIDEO

07.04.2019 | 13:41
Accident grav pe Autostrada Soarelui Un sofer baut a facut prapad VIDEO

Un accident rutier, provocat de un conducător beat, a pus pe jar angajații Companiei Naționale de administrare a Infrastructurii Rutiere duminică dimineață, 7 aprilie, la ora 04.00. Trei utilaje aflate pe Autostrada Soarelui au fost distruse într-un incendiu, după ce șoferul nu a respectat indicatoarele de deviere a traficului din zonă.

Accident grav pe Autostrada Soarelui

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, incidentul a avut loc pe Autostrada A2, kilometrul 79, calea 1(București – Constanța). Din spusele oamenilor care asigură paza utilajelor de pe sectorul respectiv de autostradă, în perioada aceasta au început lucrări de reparații ale sistemului rutier.

Astfel că un conducător auto, care se afla și sub influența băuturilor alcoolice, nu a respectat semnificația semnalizării rutiere de deviere a traficului, așa că a intrat prin aceasta, a acroșat finisorul și s-a răsturnat pentru un compactor și o freză. Conducătorul automobilului a fost scos din mașină de cei de la pază și a fugit, după care autovehiculul a luat foc.

Accident grav pe Autostrada Soarelui! Un șofer băut a făcut prăpăd VIDEO
Trei utilaje aflate pe Autostrada Soarelui au fost distruse într-un incendiu

Cercetările poliției sunt în curs de desfășurare. Traficul nu este afectat în zonă

Incendiul a curprins și cilindrul compactor și freza mică. Cercetările autorităților sunt în curs de desfășurare. De menționat este că traficul rutier nu este afectat în zonă, iar Poliția Română anunță că: „Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, circulaţia rutieră este deviată de pe calea 1 (Bucureşti – Constanţa) pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti), între kilometrii 74+350 şi 84+100 de metri. 

Imagini cu efectele accidentului produs în această dimineață, în jurul orei 4:00, pe A2, km 79, calea 1 (Bucureşti-Constanța), atunci când un şofer care se pare că era sub influența băuturilor alcoolice, nu a respectat semnificația semnalizării rutiere de deviere a traficului rutier, a intrat prin aceasta, a acroşat finisorul şi s-a răsturnat peste o freză și un compactor. Zona cu lucrări fost semnalizată corespunzător iar pe sectorul în cauză era impusă restricție de viteză de 60km/h.

Gepostet von Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere am Sonntag, 7. April 2019

Între localităţile Dor Mărunt şi Dragoş Vodă (judeţul Călăraşi), unde se desfăşoară dirijat, în ambele sensuri. Devierea va fi valabilă până la data de 31.05.2019, fiind impusă pentru efectuarea de reparaţii la sistemul rutier. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi”.