News

Accident grav pe calea ferată. O mașină cu cinci persoane la bord, lovită de tren în Suceava

28.06.2020 | 14:49
Accident grav pe calea ferata O masina cu cinci persoane la bord lovita de tren in Suceava
ADVERTISEMENT

Un accident grav pe calea ferată s-a produs duminică în județul Suceava, în urma căruia a rezultat și o victimă.

O mașină cu cinci persoane la bord a fost lovită de un tren, la Humoreni, de o garnitură care făcea drumul Suceava-Cacica.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului s-a raportat rănirea unei persoane din autoturism. Pasagerii din tren nu au suferit niciun fel de contuzii.

Grav accident pe calea ferată: o mașina în care se aflau cinci persoane a fost lovită de tren la Suceava

Duminică, 28 iunie, un accident care se putea încheia cu uriașă tragedie s-a produs pe calea ferată din județul Suceava.

ADVERTISEMENT

Trenul care face legătura între Suceava și Cacica a lovit un autoturism la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza localităţii Humoreni.

Din primele informații, accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată fără semnale acustice şi luminoase, semnaliză cu ”Crucea Sf. Andrei”, în jurul orei 10:00.

ADVERTISEMENT

În mașina acroșată de tren se aflau trei adulți și doi minori, dar numai o tânără de 26 de ani, cu escoriații, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spitalul din localitate.

Echipaje de descarcerare au intervenit la locul accidentului

La fața locului evenimentului de pe calea ferată a intervenit un echipaj de descarcerare de la Garda de Intervenție Solca, cu sprijinul unei ambulanțe SAJ.

ADVERTISEMENT

În trenul Suceava – Cacica se aflau 15 persoane. Niciuna dintre ele nu a suferit în urma accidentului, scrie Suceava News.

După ce mașina lovită a fost îndepărtată din zona șinelor, undeva în jurul orei 11.20, traficul feroviar a fost reluat. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a petrecut accidentul.

ADVERTISEMENT
Tags: