News

Accident grav pe DN 1, după o ciocnire între două mașini în care erau 6 adulți și 4 copii. O depășire a provocat coliziunea

Reprezentanții ISU Brașov au declarat că doi copii și un adult au fost transportați la spital duminică, după producerea unui accident pe DN 1, între localitățile Vlădeni și Perșani.
28.08.2022 | 14:38
Accident grav pe DN 1 dupa o ciocnire intre doua masini in care erau 6 adulti si 4 copii O depasire a provocat coliziunea
Accident pe DN 1, după o ciocnire între două mașini. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

 

În accident au fost implicate 10 persoane, dintre care patru adulți și șase copii. Evenimentul rutier a fost provocat din cauza unei depășiri neregulamentare, efectuate pe DN1, la km 207+100m, între localitățile Vlădeni și Perșani.

Accident între localitățile Vlădeni și Perșani

Medicii care au sosit la fața locului au decis că doi copii și un adult au nevoie de spitalizare din cauza impactului violent. Atât adultul, cât și copiii erau conștienți când au fost transportați spre spital.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții ISU Brașov au mai precizat că ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, dar rezultatele au fost negative. După producerea accidentului, circulația în zonă s-a efectuat cu greutate, pe un singur sens și dirijat.

Conform jurnaliștilor de la newsbv.ro, polițiștii rutieri vor efectua cercetări pentru a stabili toate împrejurările care au generat accidentul rutier. Altfel, un alt accident a fost înregistrat duminică în județul Brașov, pe DN73 (km 117 +100m, Râșnov – Tohanul Nou).

ADVERTISEMENT

De data aceasta a fost o coliziune între un autoturism și o motocicletă, în urma căreia a rezultat o victimă. Persoana rănită a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

Un alt accident auto în județul Brașov

Ambii conducători au fost testați pentru a se constata dacă au consumat băuturi alcoolice, iar rezultatele au fost negative. Și în acest caz, traficul rutier s-a desfășurat alternativ, pe o singura bandă.

ADVERTISEMENT

Polițiștii rutieri i-au dirijat pe ceilalți șoferi astfel încât să se circule cât mai bine până la finalizarea cercetărilor de la fața locului. Altfel, amintim că în urmă cu doar trei zile a fost înregistrat un accident teribil în Gorj.

La 25 august, în jurul orei 22:44, Poliția Municipiului Targu-Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 67 Bălești s-a produs un accident cu victime.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au stabilit că un bărbat de 38 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bălești, din direcția Târgu-Jiu – Motru, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers la stânga, moment în care a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din comuna Telești, care circula în aceeași direcție de mers și se angajase în depășirea regulametară a acestuia”, au transmis atunci polițiștii gorjeni.

ADVERTISEMENT